Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gigabyte hybrid tv card GT-PTV-TAF-RH

Přeji dobrý den. Mám takový malý dotaz. Zkoušel jsem už něco hledat tady v poradně o této kartě ale nic mi vyhledavání nenabídlo. Koupil jsem si výše uvedenou tv kartu do počítače do práce. Když ji vložím do pc které mám doma, vše je v pořádku, ovládače z příloženého CD funguji a tak i novější ze stránek gigabyte. Prostě vše OK. Vzal jsem si tuto kartu do práce a tam mám problém. I když mám ty nejnovější ovládače,nedaří se mi ovládač závest. Hlási mi to chybu "ovládač nejde závest,kod chyby xx" Ted ten kod chyby nevím,jsem doma. Doma i v práci mám XP SP2 a doma mám procesor AMD v práci Intel. I deska je samože jiná. Mám Asus, v práci nevím. Ale to tím nemůže přece být. Proč ten ovládač nejde závest a ve správci mám pořád žlutý otazník? Není v práci pc nějak blokováno proti přídání dalšího hardware? Poznám to nějakým způsobem? Hardware davající se do USB funguje.Díky za všechny odpovědi....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak ja ho tady vložím až večer. Mám noční, tak si s tím zase pohraji...A to zjištění zda je to bloko… nový
pekres 25.05.2007 10:23
pekres
Napada me zkusit kartu v jinem slotu. Zde si procti diskusi: product.jsp . Zde: http://www.gigabyte.… nový
mif 25.05.2007 10:35
mif
Díky za snahu..Tu diskusi na czechcomputeru jsem četl a drivery ze stránek gigabyte mám stáhnute. Sn… nový
pekres 25.05.2007 12:19
pekres
Tak se noční chylí ke konci a já nic nevyřešil. Deska je neznámého původu, není na ni nic napsáno a… nový
pekres 26.05.2007 04:56
pekres
Ojoj! HP Compaq? Tak tohle mam v rachote na stole a pro zmenu mi to "nesezere" Operu (nainstaluje, a… poslední
mif 26.05.2007 10:50
mif

Díky za snahu..Tu diskusi na czechcomputeru jsem četl a drivery ze stránek gigabyte mám stáhnute. Snažím se přijít na vše sám, tak jsem hledal vše možné. A dávat dotaz do poradny je už to poslední když už nevím kudykam. Dát tu kartu do jiného slotu mě ale nenapadlo. Zkusím to. Přesnou konfiguraci v práci neznám. Není to nic moc, jen pentium 800MHz a Ramky asi 256. O zákl.desce z hlavy nic neřeknu. To můžu až budu v práci.Že by to bylo slabou konfiguraci? To se mi nezdá. Ten ovládač by měl jít i tak, druhá věc je, jestli to pak pc bude stíhat. Ale asi se zeptám správce jestli to není nějak blokováno. Určitě mi řekne jestli to blokováno je nebo není. Není zlý a protivný. Ted me i napadlo, ze mám ještě jednu kartu,AverMedia. Ta je analogová a doma mi v pohodě bez problému jede. Když jsem ji zkoušel v práci, taky jsem s ní měl problém ale nakonec jsem ji po dlouhém zkoušení různých ovládačů rozchodil a televize fungovala. Taky to ale napoprve nešlo a to jsem dělal a použil přesně to co doma. Nechápal jsem to proč mám s ní porblémy když doma je vše v pořádku. No a protože nemůžu mít anténu za oknem, koupil jsem si tu digitalní kartu protože kancl mám naproti vysílače v Hoštálkovicích a signal by byl jistě skvělý. Jen a jen to zprovoznit, jen ty ovládače nejdou závest. Napíši až v noci něco o desce a jaký je kod chyby...Díky moc..

Tak se noční chylí ke konci a já nic nevyřešil. Deska je neznámého původu, není na ni nic napsáno a v Everestu se hlasí jako compaq. TV kartu jsem zkusil dát i do jiného slotu ale je to vše stejné. Při instalovaní mi to hlasí tuto chybu: "Kód 39 - Windows nemůže načíst ovladač zařízení pro tento hardware. Ovladač je možná poškozen nebo není nainstalován." Hledal jsem co to znamená a řešil to podle návodu který napsal sám Microsoft ale nepomohlo mi to. Nechávám to zatím uležet....mějte se fajn a pc at vám tiše přede..:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru