Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsem velmi nespokojen z kvalitou tohoto OS. Co ti vtom příde nekvalitní ? , naopak vista se mi zdá…
Standa 28.05.2007 07:05
Standa
Naprosto souhlasím s pisatelem dotazu.Takhle zmrvený systém co do rychlosti reakci jsem neviděl.Koup…
PetrKm 26.03.2008 08:10
PetrKm
Ať žije Windows XP ono takové Windows 2000 nebo NT 4.0 by tam na tom stroji taky neběžely špatně, c… nový
Vladimir 26.03.2008 09:24
Vladimir
Musim plne suhlasit..Bill sliboval jednoduchost a rychlost a pritom je to (hlavne pro laika,alebo za… nový
LBC12 26.03.2008 16:54
LBC12
Co to tady všichni melete? Já provozuji Vistu Ultimate ve VirtualPC s přidělenými 512MB RAM a jede ú… poslední
MaSo 27.03.2008 04:44
MaSo

Naprosto souhlasím s pisatelem dotazu.Takhle zmrvený systém co do rychlosti reakci jsem neviděl.Koupil jsem si OEM verzi home premium a nejradši bych jim to omlátil o hlavu.Sestavu na to mám takže tím to asi nebude,ale pokud provozujete win XP a Vista na jednom disku tak by ty rozdíly v rychlosti neviděl jen naprostý slepec.Po instalaci service packu 1 jsem postřehl jen minimální změny.Opravdu velmi lituji oněch 2400 kč které jsem jim daroval za tenhle odporný nedodělek a velmi cítím s člověkem který do toho vrazil 8000.Tak se tu všichni uklidněte,protože vím o čem mluvím.Ti z Vás kteří mají na tenhle systém superrychlé mašiny asi nepřesvědčím,protože těm to asi možná opravdu jede dobře, ale my kteří jsme si mysleli že budeme mít v PC moderní svižný funkční systém na průměrném železe tak jsme hodně zklamaní.

na tomhle je to vážně o nervech:
Celeron 2,6 Ghz
RAM 2GB
G Force 7600 GT
3-[ podle MS naprosto dostačující HW.Opravdu se jen směju.A věřte mi přestal jsem lhát sám sobě a svým známým jak je tohle super systém.
Ať žije Windows XP.

Musim plne suhlasit..Bill sliboval jednoduchost a rychlost a pritom je to (hlavne pro laika,alebo zaciatocnika) neprehladnost,chaos a zbytocne potvrdovanie aplikacii,apod..
A co sa tyka dvojjadra,tak to sa budem kludne hadat!!I na C2D 6750 a RAM 2GB na 800MHz ma co robit.
Este maju co robit,aby ho vyladili a aspon zrovnaly s XP!Mozna taky ULTIMATE,ale ten zase nema podporu ovladacov na starsie tlaciarne,apod.,co znamema,ze je pre bezneho uzivatela je drahy a i zbytocny na domace pouzivanie.

Co to tady všichni melete? Já provozuji Vistu Ultimate ve VirtualPC s přidělenými 512MB RAM a jede úplně normálně, by mě zajímalo kolik spyware jste si do těch Vist nainstalovali, jinak to není možné...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru