Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení více zařízení audia, do jednoho PC.

Zdravím, poprosil bych někoho kdo by mi řekl jen zda mé připojení bude fungovat , nebo je větší riziko že se může něco pokazit.

Potřebuji , Mám starší DVD přehrávač s osmy cinch a Genius swhf 2.1. Než to zkusím, chtěl bych vědět zda tedy mohu propojit klasický bílí a červený cinch z dvd přehrávače do bílého a červeného cinche v Genius beden, absolutně nic složitého, nestane se nic?Začínám se učit audio, tuďíž si chci tyto věci vyzkoušet první na starších zařízení než vyberu nové. Z dvd přehrávače povede out červený a bílí cinch do jacku 3,5 (do pc)Geniusky hrajou dobře, mám je seriově rozšířené o další dvě úplně stejné bedýnky .

Co mě u začátku audia zastrašilo, že když jsem odpojil dvd napájecí kabel tak hudba stále hrála. Znamená to tedy že stačí jen ty cinchové sloty můžu použít i samostatně bez základní a zdrojové desky?
A když je DVD napájeno nebere to tedy žádný proud ze zdroje zvuku? Děkuji předem všem za odpovědi, vyhledával jsem několikrát začátečnické návody, ale většina jen na výstavbu nových beden a věcí které už znám. Díky

Marek

Předmět Autor Datum
Nechces "ucit se audio", mal by si sa naucit trochu fyziky, staci zakl.skola :) Na cinchoch je len… poslední
MM.. 14.06.2016 07:11
MM..

Nechces "ucit se audio", mal by si sa naucit trochu fyziky, staci zakl.skola :)

Na cinchoch je len audiosignal, mozes zapojit vystup z DVD na vstup zosilovaca/bedni, a bude to fungovat. Nebere to cez cinche ziaden proud, neni to fyzikalne mozne. Ked DVD vytiahnes z elektriky, tak do par sekund hrat urcite prestane.

Zapajat paralelne dalsie repro k uz stavajucemu je riskantne voci zosilovacu a nezmyselne kontraproduktivne (zvuk z viac zdrojov je horsi ptz sa skladaju a rusia vlny). A zapajat to seriovo je somarina kvoli charakteristikam repro (kazis si zbytocne zvuk)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru