Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysoký ping

Zdravím, mám problém s pingem
Při prohlížení internetu vše funguje tak rychlo jak má, měření rychlosti (speedtest.net, rychlost.cz.....) mi ukazují ping kolem 20, jak by to mělo být, ale při hraní her (CS 1.6, CS:GO, LoL) mi ping vyskakuje až na 1000. Zkoušel jsem vše, co mě napadlo, ale nic nepomáhá. Někdy třeba ping na pár hodin jde dobře, ale pak zase vyskočí na vysoké hodnoty. Poskytovateli jsem už volal, ale odkázal mě na speedtest.net a jelikož mi ping vyšel dobrý, řekl mi, že u něj problém není. Děkuji za rady, protože už fakt nevím, co mám dělat.

Předmět Autor Datum
1. Myslím že by se mohlo jednat o starý router na Wi-Fi/Lan 2. Taky záleží ke bydlíš, na vesnici je…
HappyMealCZECH 25.06.2016 13:41
HappyMealCZECH
A jak jsi poznal,že má wifi?:?:
Karel04 25.06.2016 14:02
Karel04
Wifi mám, ale v pondělí si koupím kabel a zkusím to natáhnout přes něj, jestli to nepomůže. Počasím… poslední
Arbys 25.06.2016 18:44
Arbys

1. Myslím že by se mohlo jednat o starý router na Wi-Fi/Lan
2. Taky záleží ke bydlíš, na vesnici je slabší signál než ve městě
3. Taky to může být počasím
4. Nějaký problém v PC při hraní her se začne vytěžovat a dává více výkonu do her než do internetového připojění (Jen teoreticky)

Wifi mám, ale v pondělí si koupím kabel a zkusím to natáhnout přes něj, jestli to nepomůže. Počasím to není, protože už to dělá 3 týdny ať je jakékoliv počasí. Bydlím ve městě (Jablonec nad Nisou). "Nějaký problém v PC při hraní her se začne vytěžovat a dává více výkonu do her než do internetového připojení" tak možné to je, ale nevím jak to zjistit, popřípadě vyřešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru