Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výběr mobilu

Ono ty pozadavky od dobreho fotaku pocinaje, ..., proste 4-5 tisic neni nijak moc. V podstate kazda zavedena znacka udela nejakej ten TOP model, kterym se chce ukazat a takovej vyhovi snad kazdej a potom delaj nizsi modely a cim min penez, tim vic se setrilo a nekde se to pozna. Pak uz je to jen na uzivateli, jak moc mu ty funkce, treba o trochu lepsi fotak, budou chybet.

Osobne bych Sony moc nedoporucoval skrz jejich castou poruchovost. Je to malinko slozite, na jednu stranu ma Sony dobre propracovany software a ostatni mohou zavidet, na druhou stranu za stejny hardware zaplatis o dost vic a jeste je to poruchovy.
Z tebou uvedenych bych teda vahal nad Sony Xperia M4, ale s tim dovetkem, ze pokud to vezmes a nahodou to za tri mesice zkape, tak mi nenadavej. :-)

Nicmene porad je to preci jenom SONY a ne nejaky Leninovo nebo jina noname cina, ktera se ti muze odporoucet treba druhy den po koupi a jeste ti tam nahrajou nejakyho vira uz z vyroby.

To LG Zero neni uplne priznivej foun z hlediska ceny a hw parametru, takze misto toho bych ti doporucil spis neco malo pridat a stale muzes od LG sehnat jejich starej TOP model, kterej je ale stale v urovni vyssiho mainstreamu:

LG G3

Pokud by ses chtel preci jen rozhlizet po te "cine", tak zkus Huawei, oni jsou trochu jinde nez to Leninovo nebo Doogee apod. Priznivou cenu a slusne parametry ma:

Huawei P8 Lite

Jeste ale zvaz, zda treba nepriplatit nekam okolo 7.500,-, kde uz se daji najit zase lepsi modely nebo zda je nutne se uskromnit kolo tech 5.000,-. To uz je na tobe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny