Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Synchronizace nastavení Windows s účtem Microsoft - jak "vymazat"?

• Zastavit;-) NESYNCHRONIZOVAT[/b] Nastaveni => Ucet => Synchronizace [DEZAKTIVOVAT], jde o CLOUD-ouvou sluzbu. /hodne veci pres MS, jde pres ONE DRIVE.
PODPORA : https://onedrive.live.com/about/cs-CZ/support/. /Protoze co ches mazat, nastaveni obrazku plochy, nebo historii navigace ? tomu nepotrebujes mazat ODrive.

• Ono je dobré si uvedomit, ze tato synchronizace je také jeden z cilu ci sluzeb Microsoftu, kde jde o to, byt vsude a nakazdém zarizeni (PC, tablet, telefon), mit pristup kuprikladu k pracovnim poznamkam, ci fotografiim ktere se ukladaji na OneDrive hned po vyfoceti, nebo HISTORY v tvém prohlizeci [EDGE/IE], ulozené hry etc..
(Ulozeny jsou v nem i SaveGarde, kuprikladu k Windows Phone, mas li takovy, s nakym mazanim bych byl velmi velmi opatrny.

*TiP Zda-li neches byt synchronizovany, od toho mas LOKALNI ucet bez pripojeni se k sluzbam Microsoft..

Hodne moznosti mas take primo v :
1) Klik pravym tlacitkem mysi na ikonku http://download-support.webapps.microsoft.com/ncss   /PUBLIC/en_PK/smartguidance/GUID-B54A29DF-229A-4CE   9-AAF0-8F374D014186/start-icon-onedrive-8_10_1.png   OneDrive
2) Parametry
3) Synchronizace /etc

Staci si to najit, kde urcite najdes presne to co potrebujes, od CO, KOLIK, KAM, VYMAZAT, NASTAVIT, uvidis sam ;-)

http://pc.poradna.net/file/view/26275-odrive-png

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny