Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po vypnutí už monitor nejde zapnout

Dobrý den,
nedávno jsem si koupil monitor LG L204WT a mám s ním docela problém. Pokud ho vypnu, tak už tlačítkem nejde znovu zapnout, začne blikat kontrolka jinak se nic neděje. Většinou pomůže až vynadání a zandání napájecího kabelu (často se to musí udělat hodněkrát, nebo nějaký čas počkat). Stává se to i při restartování nebo vypnutí počítače- jak se vypne monitor tak už je problém ho znovu zapnout. Problém asi v monitoru nebude- u jiného počítače normálně funguje. Nevíte čim by to teda mohlo být? díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S vypnutim monitora to predpokladam nema nic spolocne. Ak blika kontrolka tak to znamena ze nema sig…
MM.. 30.05.2007 19:24
MM..
Tak jsem to zkusil v tom DOSu a dělá to to samý- po vypnutí ho už nezapnu. Co to teda znamená? Jakej…
Kamil 31.05.2007 22:34
Kamil
Tak to je na 99% problem monitora alebo problem kabla. Ak mas kable dva (oddelene), a blbne to s obo…
MM.. 01.06.2007 01:16
MM..
Jo dám to reklamovat, díky moc za pomoc. poslední
Kamil 01.06.2007 11:56
Kamil

S vypnutim monitora to predpokladam nema nic spolocne. Ak blika kontrolka tak to znamena ze nema signal (grafika neposiela napr. preto ze nezdetekovala ziaden monitor).
Dolezity pokus je tento: nabootuj DOS (www.bootdisk.com), monitor vypni tlacitkom na monitore, a o chvilu ho zapni tlacitkom na monitore (PC je stale zapnuty a je v DOSe). Vidis obraz?

P.S. aky presne mas kabel (na digital a na analog) a kam ho strkas do grafiky? Ked to zapojis na digital tak monitor indikuje ze je signal digitalny? Da sa prepnut tlacitkom na monitore digital/analog?

Tak jsem to zkusil v tom DOSu a dělá to to samý- po vypnutí ho už nezapnu. Co to teda znamená?
Jakej mám kabel to nevim- prostě digitání a analogový kabel- oni jsou různý druhy? Do grafiky ho strkám tak kam to jde (digitální kabel do digitálního výstupu analogový do analogovýho), ono to jde i jinam? Když připojim na digitální tak pozná že je digitální. Přepínat tlačítkem mezi dig. a analog. jde. Díky za pomoc.

Tak to je na 99% problem monitora alebo problem kabla. Ak mas kable dva (oddelene), a blbne to s oboma, a ak pouzivas oba vystupy grafiky (ano da sa to zapojit aj inac) a sprava sa to s oboma (digital a analog vystup) rovnako, tak kable sa daju vylucit ostava len monitor.
Predpoklad je teda ze to PC si nechal bezat (nic si s PC pri vypnuti-zapnuti monitora nerobil). Po zapnuti monitora vyskusaj prepnut digital/analog tlacitkom na monitore. Ja by som ho odniesol reklamovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru