Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový telefon - výběr

Zdravím přátelé,
rád bych vás požádal o pár rad či postřehů ohledně výběru nového telefonu... proč? Protože nyní vlastním už mrtě let Nokii 6300 (někteří ani nepoznají) :) a rozhodl jsem se pro chytrý mobil...a v dnešní době je toho tolik, že prostě nevím.. Něco jsem četl na netu, ale nevyznám se v těch údajích a hlavně si nedokáži reálně představit, co to v praxi znamená, protože to bude můj první smart phone..
Cenu vidím tak do 7000,- max , nechci nejaký obyč, ale trochu lepší..protože ho mohu mít zas x let, pokud ho někde neroztřísknu..a nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci..
Použití bych viděl nějak normál.. nějaky ten fb, skype..max browser hra a to ještě možná..a asi lepší foťák, páč žádný nemám a udělat si pěknou fotku se šikne...a taky asi na nějaký šikovný aplikace.. výdrž baterky nebo načítání o sekundu pomaleji mě vážně netankuje..(když sem to doteď neměl)
Četl jsem dobré recenze na nějaký LG telefony... Viděl bych to tak na nějakou "vlajkovou loď" či podobné kvality tak 2 roky starou, kdy cena už klesla...

Budu vděčný za každý posřeh

a ještě jedna otázka...
Například na alze jsem viděl telefony se statusem... rozbaleno, zánovní, použité...za lepší cenu.. co si pod tímto má člověk představit? To je zboží po nějaké opravě bez záruky a tak se to nevyplatí?

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny