Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyplatí se aktualizace na novejsi android pres PC ?

Cau mám telefon Huawei Ascend G6 a mám tam android jelly beand a na novější mi to aktualizaci proste sam telefon nenabídne ale videl sem ze hodne lidi si aktualizuje telefon tak ze ho napichne do pc a da se tam novejsi android normalne nainstalovat (myslim Lollipop) no a zkratka se chci spis zeptat kdo doporucuje upgrade a hlavne kdo doporucuje upgrade takhle pres pc protoze mobil funguje jakz takz dobre po roce a pul ale novy android asi kazdeho laka i diky rozsahlejsi podpore aplikaci .. tak co ma to cenu ? asi byste to konkretne na muj telefon nedoporucili ze ? nebo jaky mate nazor ? Dík za odpoved predem

Předmět Autor Datum
Já bych to nedělal. Zase je tam spousta věcí jinak, nebo nejde něco, co před tím šlo. No ale samozře…
Kráťa 11.07.2016 12:18
Kráťa
Jo tohle vim ze prinasei riziko ale je to jen o tom zvyku a proste ze je novy android jde mi spis o…
ErlyCZ 11.07.2016 12:20
ErlyCZ
Já to tak jednou (asi 3 roky zpět) dělal a žádný problém. Jen se vše uvedlo do "továrního stravu" a…
Kráťa 11.07.2016 12:24
Kráťa
Huawei Ascend G6 je postaven na SoC Snapdragon a tudiz by novejsi customROM mohly existovat. Jestli… poslední
Redmarx N 11.07.2016 13:25
Redmarx N

Jo tohle vim ze prinasei riziko ale je to jen o tom zvyku a proste ze je novy android jde mi spis o to jestli se vyplati ta aktualizace pres PC ... kdyz to telefon sam nenabidl ale existuji programy kterej tam ten android dostane .. tak jestli s tim nekdo ma zkusenosti a jestli ten program spis nemuze telefonu ublizit

Huawei Ascend G6 je postaven na SoC Snapdragon a tudiz by novejsi customROM mohly existovat. Jestli existuje primo nova tovarni ROM, nevim, take je to mozne.

Obecne je dobre si najit nejake forum, kde jednostlive verze Androidu primo pro Huawei Ascend G6 resi a pocist si, jak je ktera ROM kvalitne pripravena a stabilni.

Pokud shledas, ze je to OK, tak si stahnes vsechny potrebne soubory a pri flashovani noveho firmwaru postupujes presne dle navodu.

Pokud postupujes presne dle navodu, tak se nemuze nic stat a aktualizace probehne stejne hladce jako OTA primo v telefonu.

Co se tyka obnovy do tovarniho nastaveni, tak to bude pravdepodobne nutne, to se doporucuje i pri OTA aktualizacich, nekdy to neni potreba, ale vetsinou zjistis, ze ti vsechno nefunguje jak by melo nebo se mobil rychleji vybiji a tovarni reset se provest musi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru