Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Černá vs bílá přední část telefonu

Dobrý den.
Přemýšlím o koupi iPhone 6S Plus a nemohu se rozhodnout, jestli koupit space gray nebo gold. Je pravda, jestli bílé rámečky ruší obsah na displeji? Na telefonu bych chtěl také hodně číst eknihy, brouzdat po webu, občas něco vyfotit... Hledal jsem informace na webu, někteří psali, že je rámečky vyloženě ruší. Vím, že barvu telefonu by si měl každý vybrat sám podle svého vkusu, ale chci ten telefon není zrovna nejlevnější, a proto bych chtěl nejprve vědět váš názor.
Děkuji.

Předmět Autor Datum
Dotaz je vazne nesmyslny, ne ze by to byla hloupost, ale je to vazne jen podle vkusu, zadnou studii,…
RedMaX 16.07.2016 18:46
RedMaX
Mně se líbí černá zepředu, světlejší barva zezadu. Telefon s černým okolím displeje vypadá ve vypnut…
Potkan007 16.07.2016 18:53
Potkan007
Bílé rámečky budou časem ochytané,nevyčistitelné,budou prostě nehezké.
kozakl 16.07.2016 19:09
kozakl
U zamýšleného telefonu je tohle úplně mimo, lesklá čelní plocha i záda z kovu půjdou vyčistit jedním…
Potkan007 16.07.2016 19:39
Potkan007
Z kovu asi jo,ale viděl jsem zažloutlé bílé plochy u Samsungů a nepěkné.Nevím proč,ale ta bílá ploch… poslední
kozakl 16.07.2016 20:51
kozakl
A co to vyzkoušet v prodejně?
Majkel 16.07.2016 20:29
Majkel

Dotaz je vazne nesmyslny, ne ze by to byla hloupost, ale je to vazne jen podle vkusu, zadnou studii, ze by predni ramecek musel byt rusivy a proc, jsem necetl.
Znamej tvrdi, ze bily telefony jsou takovy poznavaci znameni teplousu (proc se me neptejte, nevim to), takze je jasny, ze jeho by to urcite rusilo. Sam teda nesnesu jinou barvu nez cernou, vadi mi nejen okolo displeje ale i na zadech telefonu, SGS4 meli jen sedou, myslel jsem, ze to vadit nebude, ale nakonec jsem skoncil u samolepici cerne tapety. :-) Kamaradka ma telefon bilej a rika, ze jinou barvu uz by nikdy nechtela, nechape naopak, ze pozaduju cernou.

Proste naprosto individualni zalezitost.

U zamýšleného telefonu je tohle úplně mimo, lesklá čelní plocha i záda z kovu půjdou vyčistit jedním přejetím látkou a plastové lišty, které by se mu mohly špinit, jsou šedé, ne bílé.
Ani u matných bílých krytů není problém s údržbou, stačí vzít do ruky jednou za měsíc na pár vteřin vlhký hadr, případně kartáček, měl jsem takový telefon přes dva roky a zrovna nevyčistitelnost opravdu nebyla problém.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru