Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem system error 0xc000021a Lenovo Z580

Dobrý deň.....chcem požiadať o radu. Mám notebook Lenovo Z580, Windows 10 a po klasickej aktualizácii 14.7.2016 a reštarte sa zjavuje vždy hlásenie https://wpcf.neosmart.net/sites/5/2014/10/0xC00002 1A-windows-8-8-1.png a začína znova reštart a stále dookola. Zálohu súborov aj obraz disku mám na ext. disku ale nemôžem sa dostať do "Safe mode" ani cez bios, ani cez novobutton a dokonca ani cez Boot Usb s novou inštalačkou a ani cez dvd. System recovery tiež nefunguje, pretože nevie nájsť súbor backup.wsi na disku D (samozrejme som nič nikdy nevymazal z D) a Lenovo One Key recovery nedokáže obnoviť z ext. disku zálohu robenú cez Windows.
Safe mode nejde ani cez F8 ani "Shift" stlačený pri štarte. Jednoducho nabehne nápis Lenovo, NB pracuje a po cca 3 minútach sa vypíše spomínaná hláška a znova reštart.......vie mi niekto poradiť ako sa dostanem do Safe mode (nejakým nastavením v Biose) alebo ako dokážem oživiť Windows a potom zo zálohy obnoviť súbory a systém ?????

Za všetky rady a ochotu vopred ďakujem......

Předmět Autor Datum
Dej flešku do usb 2.0 a spust instalačku znovu, a zvol opravu systému.
jezekhifi 17.07.2016 17:17
jezekhifi
Ked nabootujes z DVD instalacky tak to urcite nabehne do moznosti kde je trebars aj moznosti opravy… poslední
MM.. 17.07.2016 19:10
MM..

Ked nabootujes z DVD instalacky tak to urcite nabehne do moznosti kde je trebars aj moznosti opravy a tam obnova systemu. Ked ti nebootuje instalacka tak je bud blbo vypalena (snad si tam nepalil iso subor ako subor), alebo mas blbo v biose nastavene bootovanie alebo ne-uefi mod apod.

P.S. na tom notebooku bol original Win7? Ak anto tak si tam nemal cpat Windows verzia Nicitel 10. Potom samozrejme uz nejde recovery na W7, ptz to ten sajrajt 10 znicil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru