Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte prosím mobil okolo 5.000 Kč

Podivej ve chvili, kdy napises, ze priorita je foceni, tak ses sam vyloucil z nejakeho lowendu nebo i mainstreamu do 5.000Kc, to si musis rozmyslet sam, jestli vazne potrebujes co nejlepsi fotak. Jenze v tu chvili se pohybujes v highendu a to proste levny neni.

Podivej se treba na soucasny Huawei P9, samozrejme cenove mimo tvou ligu, ale aspon si po precteni recenze uvedomis, co vsechno se dela pro to, aby fotky byly o neco kvalitnejsi a logicky to neni zadarmo.

Ty bys v ty cenovce okolo 7K mohl myslet na LG G3, ale ja ti ho nedoporucuji, jelikoz jsem taky "fotograf" pres mobil :-), tak fotim tlacitkem hlasitosti, coz je jediny zpusob, jak si fotku nerozmaznout narozdil od pohybu mobilu pri placnuti na displeji na softwarove tlacitko. No a u LG G3 to jde blbe vzhledem k tlacitkum hlasitosti umistenych na zadech tela smartphonu.

Sony ma snad jako jedine hardwarovou spoust fotoaparatu, ale fotky jsou bohuzel o poznani horsi nez u nejblizsi konkurence.

Cinu muzes jako konkurenci rovnou vynechat a zbyva ti Samsung a Huawei. (Ten Asus nevim, me nepresvedcili.)

Ten SGS4 i9506 foti opravdu dobre, ale jinak uz je preci jen trochu mimo.

Co Samsung Galaxy S5 mini, malej, slusnej fotak, jinak ale uz je hardware slabsi, zase ale se da sehnat opravdu pod tech 5K.

Potom te muzou oslovit lonske modely od Huawei P8 a G8, ale oba jsou take nad 7K a P8 asi jedine jako sedivka, oficialni distribuce je porad cena vysoko. G8 ma kamaradka a prej je to jak zrcadlovka :-D silne prehnane, ale nefoti to vubec spatne na smartphone, klidne bych ho doporucil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny