Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zjistovani polohy

Ahoj, prosim, kdyz si zapnu GPS na svem SGS5, tak se me to vzdy ptalo, zda souhlasim bla bla bla bla a vzdy jsem dal nesouhlasim a mob. mi urcoval polohu vzdy jen pomoci gps. Ted jsem omylem klikl na souhlasim a kdyz opetovne zapnu gps, tak se mi poloha urcuje i pomoci wifi nebo mobilni site a kdyz chci jen gps, tak musim do nastaveni a vzdy to predelat na JEN GPS.
Dotaz zni: Jde nekde zmenit zpet moje SOUHLASIM na NESOUHLASIM, aby se me to opetovne ptalo?

Omlouvam se, ze pisu bez diakritiky, jsem na mobilu :-)

Moc dekuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
Ono by se te to ptat nemelo, melo se te to zeptat jednou a to nastaveni pak udrzet, stejne tak, kdyz…
Redmarx N 19.07.2016 11:18
Redmarx N
MELO BY, ale nepamatuje, pamatuje si to jen tohle, co jsem omylem zaskrtnul, protoze takhle toho vi… poslední
totalcmd 19.07.2016 11:26
totalcmd

Ono by se te to ptat nemelo, melo se te to zeptat jednou a to nastaveni pak udrzet, stejne tak, kdyz to v nastaveni zmenis, tak by se to ptat zase nemelo, ale melo by to udrzet, dokud to zase ty nezmenis.

Bud je to nekde zasekly a mohlo by pomoct vymazani dat aplikace nebo pripadene tovarni nastaveni nebo nejaka zastarala ROMka a mel bys provest OTA update nebo naopak mas posledni OTA update nainstalovany a Samsung ho nezvladl a ted to blbne.

MELO BY, ale nepamatuje, pamatuje si to jen tohle, co jsem omylem zaskrtnul, protoze takhle toho vi o mne vic. Vim, ze kolega to takhle mel i na starsim typu mobilu asi pred dvema lety, ze slo zapamatovat pouze tuhle volbu.
Tovarni nastaveni je az hodne krajni, spis bych potreboval, jestli nekdo nevi, kam spravne kliknout, abych to vyresil takhle...
Ale diky :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru