Předmět Autor Datum
Kup, vyzkoušej, pokud nebude vyhovovat, 14 dní lhůta na vrácení. Jednoduché. Musíš si to prostě sám…
Kolikos 20.07.2016 19:26
Kolikos
Ahoj, kupoval jsem ho v únoru. Ptej se na co chceš. Mám červenou verzi, stála lehce před 15 tisíc, a…
Bounty 20.07.2016 19:36
Bounty
Co ten poměr stran? Dělá se stim lépe než ty protáhlý pádla? :-D Jak dlouho ti drží? Jsem zvyklý mít…
Chudys 20.07.2016 19:51
Chudys
Poměr stran je o zvyku, na práci a třeba prohlížení webu je to super. Mám velkou pracku a i když byc… poslední
Bounty 20.07.2016 20:20
Bounty

Co ten poměr stran? Dělá se stim lépe než ty protáhlý pádla? :-D Jak dlouho ti drží? Jsem zvyklý mít nonstop data a nejlepe LTE. KOukal jsem že je telefon už starší jestli neplánujou něco novějšího. Ale to asi postrádá smysl protože tohle je asi dost nadčasový. Systém předpokládám plynulej. Fotí dobře? Je to hromada peněz a otázka zda vubec takovej telefon využiju, ale jako láska na první pohled. Divné že jsem si ho dřív nevšiml. Ta klávesnice vypadá drobná, dáí se na ní pohodlně psát? Dík

Poměr stran je o zvyku, na práci a třeba prohlížení webu je to super. Mám velkou pracku a i když bych telefon zvládl ovládat jednou rukou, přímo to vybízí k ovládání oběma. Největší problém mám ale v posteli, kdy v leže na boku prostě telefon jednou rukou ovládat nejde, musím se podepřít v lokti a ovládat bohužel obouruč. Taky nutno pamatovat, že během focení v režimu 1:1 budou fotky na širokoúhlých monitorech s černými okraji...

Vydrží běžně 4 dny, ale třeba BT už nepoužívám a Wifi jen občas, datový balíček nemám žádný. Max rekord mám 8,5 dne, bez úsporného režimu, ale za to jsem se ho téměř nedotkl. Bohužel zobrazení vytížení baterky je jen pro poslední 4 dny, takže jsem to musel počítat na dvakrát :-D (asi by to chtělo nějakou 3rd party appku). Baterku ale nikdy nenechej jít pod 10% a dobij, už se mi 2x stalo, že pod 10% se telefon spontánně vypnul a trochu vystrašeně jsem ho oživoval (známý neduh).

Fotí skvěle, samozřejmě jsou dostupné i jiné režimy, než 1:1, ale zase když nebudeš mít rámečky na monitoru, tak v telefonu :). Jen dlouze ostří (nic hrozného).

Pro mě to byla náhrada za 9 let starou Nokii N70, chtěl jsem něco s HW klávesnicí (a hlavně klávesnice je zároveň touchpad, takže vůbec nemusíš patlat display a jen jezdíš po klávesách + dotyková gesta jsou silně návyková!) a zároveň ne Android nebo jabko => v podstatě jediná volba. Klidně se ptej dál.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru