Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy na novém notebooku

Zdravím, nedávno jsem si koupil tento netobook : https://www.alza.cz/hp-pavilion-15-ab204nc-twinkle -black-d3912831.htm?o=1 a objevují se mi na něm problémy, kterým nemůžu přijít na kloub.
Vypíšu Vám pár, které mě nejvíce štvou

1. Když jsem si nainstaloval CS 1.6., hraní doprovazely lagy a nepříjemná zpožděná reakce na pohyb myši (tzn. naprosto nehratelná hra)
Zkoušel jsem asi 3 různé instalačky a pořád stejný problém (výkon na tuto hru přece mám nadmíru dostačující ne ? )
Oto udivenější jsem byl, když jsem nainstaloval CS:GO, a zjistil jsem, že na vysoké detaily mi běží naprosto plynule.
Také Metin2 , který by pro můj počítač neměl být žádným problémem, nepřináší příliš plynulý zážitek ze hry.

2. Další problém nastává při hraní jakýchkoliv her, a to takový, že občas (třeba jednou za půl hodiny) se mi sekne nějaká klávesa. Například v Assassins creed běžím dopředu, a když klávesu pustím, někdy běží dál dokud jí opětovně nezmáčknu.

3. Zpožděné reakce na ovládání auta v NFS SHIFT. Jde o to, že jak na vysoké, tak na nízké detaily hra jede naprosto plynule, ale jediný problém je v tom, že reakce na zmáčknutí šipek, či wsad je asi o 0,5 sekundy opožděná. Což naprosto ničí hratelnost, a hra je vhodná k odinstalaci.

Toto byly jen některé z problémů (ty, které mi nejvíce vadí). Myslím, že na notebooku, který mě vyšel na 20 000 by se takové věci měly vyskytovat minimálně. Bratr má 4 roky starý notebook, který ho tehdy vyšel na 15 000, a vše mu na tom jede bez problému.
Přemýšlel jsem, že bych zkusil nainstalovat Windows 7, jelikož jsem četl, že desítka není úplně vyladěná, a může občas dělat problémy. Myslíte, že to má cenu zkoušet ?

Pokud pro mě máte nějakou radu ohledně toho, co jsem napsal, budu vděčný za každou Vaši odpověď
Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny