Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 a připojení k WIFI

Dobrý den,

mám problém, na který se mi zatím nepodařilo najít odpověď - všechno co jsem našel bylo o něčem jiném.

Mám starší NTB Acer Extensa 5620, který jsem nedávno upgradoval na Windows 10 jako velká část dalších lidí. Vše mi jde v pořádku, jen s WIFI je problém.

Na mou domácí wifi se na poprvé nikdy nepřipojí, mám dole u té ikony wifi hvězdičku a internet nefunguje. Vše se vyřeší když dám odstranit potíže, tak se resetuje adaptér a chytne se to v pořádku - po startu se mi to ale nepřipojilo nikdy na poprvé. Zkoušel jsem na routeru měnit i typ zabezpečení na WPA2, ale nepomohlo to.

Nyní jsem byl na dovolené, kde byla síť nezabezpečená, tam se mi na poprvé taky nedařilo připojit, ani odstranění potíží nefungovalo - žádné to nenašlo. Co pomohlo bylo až zapnutí protokolu IP verze 6 v nastavení adaptéru (byl vypnutý) a internet najednou začal jít. Nicméně když byl NTB puštěn znovu i přes to že byl ten protokol zapnutý, také se to nepřipojilo, v tom případě pomohlo ten protokol vypnout a zase zapnout a bylo vše OK.

Ovladače na W10 jsem k tomuhle NTB nenašel, u W7 tam na síťovou kartu také nejsou, pouze na XP jsem tam nějaké našel. Má to smysl zkoušet, nebo je problém jinde?

Díky moc za reakce.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny