Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lumia win. 10 nastavení vlastního vyzvánění

Ááá tady si někdo potřebuje mastit ego, ale pouze za monitůrkem kde je dostatečně vzdálený a má v předvolbě 158 že ?
Nevím co ty jsi za vypasené prase ale psát tady o někom že má obézní mozek apod. je naprosto k smíchu z mé strany - spíše bych tě vyděl na pěkně vypaseného vepře co sedí někde v cajzlově a mastí si tam ego někde za počítačem, u toho sežere dva mcdonaldy - no jinak kdo by u toho takhle seděl a rádoby radil a ještě popisoval kdo je normální a nenormální ?
Když tady zastáváš tady ty lumie tak buď jsi totálně vymaštěný nebo jenom děláš někde reklamu aby to lidi kupovaly. A fuj to jsem se zapotil a zavařil mozek abych připojil mobil k počítači a hodil melodii do složky ringtone ale coto - nějak to nefunguje... Kde asi je chyba ?
Cos napsal o applu naznačuje že si nejspíše socka, co už víme si musí mastit ego, ale nějak zapomíná že novější iphone s tímhle už nemají problém - i když to je potřeba zkrátit melodii na 20s.
Excel na dvě věci - ano a pokud si ho chválíš tak v něm nejspíše počítáš kolik utratíš za rohlíky... Zkus si v něm složitější funkce a trošku delší vzorce v jednotlivých polích které se odkazují na další listy a takto tam máš 200-300 vzorců. Jejda soubor jde pouze zobrazit nikoliv editovat... Ironie je ta že i android 3.2 to zvládne otevřít a normálně v tom fungovat.
Kdybych ty lumie nekupoval do firmy tak bych to normálně zahodil, ale ještě rok to musí vydržet a pak to letí do koše.
Nojo chápu, moc jsi v toho v životě nedokázal tak aspoň na poradně si to musíš vynahradit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny