Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako zamknut USB flashku proti nezelanej manipulacii tretich osob ?

vobec ste necitali pozorne co som napisal. skoro nikdy to nerobite. a vy urazate mna !
pisal som, ze chcem aby ten uzamykaci system bol na flaske. lenze v pripade True Cryptu (uz len TC dalej) to vyzaduje, ze sa cela flashka neda zasifrovat.
musi sa tam nechat nejakych par 'otvorenych' MB na .exe-cka TC. ostatne miesto bude ten zasifrovany volume (aka container).
lenze to potom tam musim do nezasifrovaneho miesta pridat este verziu pre linux, mac. moja flashka je naformatovana do NTFS file systemu.
neviem ci to linuxy a macy zoberu. preto som chcel nieco univerzalne, co by sa len pop up-lo pre zadenie hesla. to je taky problem to naprogramovat ?
precital som si celu 150 stranovu user guide k TC. nikde sa nepise, ze by volumy boli chranene proti zmazaniu a formatovaniu. tak potom naco je to dobre ?? skusil som sformatovat celu flashku aj container a bez problemov to islo.
strasny nedorobok z roku 2012 kedy bol posledny update.
navyse ak sa zasifruje cela flashka nakomplet, tak po zasunuti do pc, sa windows pyta ci nechcem sformatovat, ze mu pripada pokazena a nepristupna.
ked toto uvidi nejaky noob, co tu flasku najde, uzaj to odklikne a bude po datach.
stavim sa, ze ste doma to TC ani neskusali...
ostatnym nadavate do klikacov, ale poriadny tool ani vybrat nedokazete ! hanba !!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny