Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde se dají koupit enterprise licence Windows?

Když tak krásně mění systém pod rukama (viz Zprávičky či http://www.zive.cz/bleskovky/anniversary-update-wi ndows-10-znemozni-oblibene-upravy-v-registrech/sc- 4-a-183517/default.aspx), napadlo mě zavolat na jejich linku 800 900 775.

Jejich éšop to neprodává.
Na supportu ms ví úplný prd, poslala mě na nějakou stránku, kde stejně nic není. Kde si mám najít prodejce. Nepotřebuju hodiny studovat jejich anglické stránky, chci prostě odkaz, kde si můžu koupit w10 enterprise v češtině. Jako občan s více počítači.

Tuší někdo? Stačí link :)

Ne že bych se do toho hrnul, to ani náhodou, ale prostě chci zjistit podmínky. Někde jsem četl, že by snad mohlo být předplatné na osobu (tedy ne na PC) za 7 USD/měsíc.

Pořizovat (v teoretické rovině) jinou verzi než ent. po tom, co ms předvádí, pro mě jako vlastníka důvěrných dat asi nemá smysl. Pro rýpaly, nejde o sbírku porna či kradené hry. Jde o důvěrná data klientů.

Předmět Autor Datum
Ja Ťa chápem, ale niečo si prečítať musíš (Nepotřebuju hodiny studovat jejich anglické stránky...).…
pme 29.07.2016 18:51
pme
Hm, takže subjekty do 250 PC mají smůlu. Já nemyslel link na stažení (a už vůbec ne warez), ale lin…
L-Core 29.07.2016 19:38
L-Core
Čo Ti mám na to odpovedať... Snáď len jediné: „vydrž, Prťka, vydrž“. :-) Vidím to asi takto: [wind…
pme 29.07.2016 19:57
pme
haha tak ten je vystiznej :-D poslední
chytrak 29.07.2016 21:37
chytrak

Hm, takže subjekty do 250 PC mají smůlu.

Já nemyslel link na stažení (a už vůbec ne warez), ale link na prodejce v Česku. Snad nějaký existuje. Jsem česká firma, chci mu nechat vydělat.

Evidentně nechtějí, aby menší subjekty měly právo si i něco v OS nastavit. Proč to? Nabízí se jen samé nepřijatelné odpovědi. Respektive, je někdo schopen mi vysvětlit, proč si nemůže běžný občan, malá/střední firma pořídit systém, který na něj nebude donášet, který se mu nebude měnit pod rukama a který bude stejně funkční po celou dobu jeho morální existence?

Nestojím o to, abych se s w10 home/pro dočkal třeba toho, že microsoft usoudí, že aplikaci XYZ bych neměl používat ("ona nám nedonáší jeho data!") a že mi ji proto neumožní spustit? Co jim po tom, že mě třeba živí..

Ale netřeba se mi rozčilovat, minimálně do roku 2020 vydržím s neaktualizovanými W7/Pro. Kdoví, co bude pak..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru