Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vnitrni pamet je poskozena

Telefon mi nespadl ani nic takoveho a z niceho nic mi proste vyskocilo ze interni pamet je poskozena a vyberte nekterou z tehle dvou moznosti a to byly hard reset a pak restart mobilu .. po restartu to opet najede na tuto obrazovku .. hard reset spustit nejde a kdyz ho spustim manualne tak sice to zacne resetovat ale piset to tam jen Fail fail fail ... vzdy proste popis sveho kroku a zatim fail tudiz to sice napise potom ze to bylo dokonceno ale nepomuze to v nicem a kdyz mobil pripojim do pc furt mam v telefonu vsechna data i ta ktera se pri hard resetu mazi .. takze reset vlastne neprobehl ... ptam se jde to neak jinak resit nez pres reklamaci ? a uznaji mi to v reklamaci kdyz na mobilu sou napriklad na rohu oderky po zkratka nesikovnych padech coz ma dost mozna kazdy ? :/ no a hlavne se ptam ze kdyz ten mobil aspon jde pripojit k pc neda se s tim neco delat ? napadlo me nejaka reinstalace androidu pres pc .. nebo vidim ze na pametovku se da instalace androidu a pak se nainstaluje na mobil .. ma s tim nekdo nake zkusenosti ? a hlavne po tomhle reinstalu pujde mobil a hlavne jeste jedna vec : neporusim tim nejakou dohodu po ktere by me uz ten mobil nezreklamovali ? jako kdyz nekdo ziska root prava .. malo se v tomto orientuju prosim omluvte .. na vse rad odpovim .... mobil mam Huawei Ascend G6 od lonskeho ledna .. doted telefon fungoval bez problemu

Předmět Autor Datum
Na 99 % vadná flash. Jestli je to v záruce, nechápu, proč se to řeší tady. Reklamovat.
111 31.07.2016 00:28
111
A pokud vím, tak Huawei žádné oděrky apod. neřeší. Horší by byl například Samsung. Tam by to určitě…
111 31.07.2016 00:46
111
Dekuju moc a asi budu mit hodne spatnou otazku ale s reklamaci ani nemam zkusenosti tak se chci zept…
ErlyCZ 31.07.2016 08:19
ErlyCZ
Je to záruční oprava (reklamace),výběr a nabídku co,nakonec určí servis. Ale vypadá to vstřícně,na p…
kozakl 31.07.2016 08:43
kozakl
Jo stačí napsat, že je poškozená paměť. Ten technik by to stejně zjistil, tak nebo tak. poslední
111 31.07.2016 19:13
111

Dekuju moc a asi budu mit hodne spatnou otazku ale s reklamaci ani nemam zkusenosti tak se chci zeptat je tam na vyber ze chci vymenu telefonu a nebo opravu .. tam mam dat co ? asi kazdy by chtel novy telefon kdyz data jsou uz v prdeli ale to by tam tak mohl dat kazdy ne ? takze vyplnit to jako opravu ?
a taky se chci zeptat jak presne popsat problem ? takhle nejak : Po zapnuti telefon ukazuje ze je poskozeno interni uloziste ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru