Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 1. Disk do rámečku 2. Výměna HDD za SSD Notebook

Zdravím,

1. Jaký pevný disk by byl nejlepší (asi 2.5'') do rámečku - popřípadě nějaký slušný rámeček - pro zálohy fotek, filmy a pod? Jaká řada disků popřípadě? Díky

2. Táta si koupil asi před rokem levný HP notebook (kolem 13k) samozřejmě je to ted neskutečně pomalé- bylo i jako nové pomalejší. Myslím si že by pomohla výměna uchylného HDD co v tom je za SSD. Paměti moc nepotřebuje. Bylo by to tak do 250GB. Otázka je, jak z originál disků přenést na ssd recovery od výrobce? Nebo se na recovery vysrat a nainstalovat čístě WIN kde nebudou ty HP srajdy? Otázka je jestli to má nálepku s CDkey. Má to vůbec cenu?
Všehovšdudy se to používá na rozpoštový program pro stavebnictví a internet. Samozřejmě je na počítači AVAST a zaponuté aktualizace.

https://www.alza.cz/samsung-850-evo?dq=2288264&cat id=18852249#recenze

Koupil jsem si toto https://www.alza.cz/acer-aspire-es11-ferric-red-d3 027597.htm?catid=18842920
Mám na tom Win8 s vypnytým update, bez antiviru, vsechny srajdy od aceru jsou taktéž pryč, a i přesto že je tohle poměrně low,low,low,low end co se týče hardware i značky, tak nemá problém s 10ti záložkami, přehráváním hudby na pozadí apřitom naprosto plynulé. Daj se na tom zahrát San Andreas, Minecraft, Scarface a pod. To já jen že jsem trochyu překvapenej. Vůbec jsem od toho nečekal tolik. A to všechno s výdrží klidně přes 10 hodin. Ale to jen okrajem.

Díky za rady, přeju hezkej den

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny