Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenos videa přes bluetooth

Ahoj,
plánuju si k AV reciveru pořídit tohle:
produkt

Existuje něco, co by dokázalo stejně přenést i video? Použití - přehrávání videa z mobilu na TV. Ideálně aby to mělo kompozitní video výstup.
Vzhledem k datové propustnosti BT asi nic takovýho nebude, přesto se raději zeptám, v této oblasti se příliš neorientuju.

Ďýky!

Předmět Autor Datum
existuje,dokonca aj s wifi prenosom,predáva sa to aj ako príslušenstvo k LG/Sony/Panasonic televízor…
audax 01.08.2016 14:36
audax
Můžeš dát odkaz na něco konkrétního?
Prasak 01.08.2016 20:20
Prasak
Pokial sa nieco nezmenilo, tak BT pouziva prenosy s uzkou sirkou pasma (2MHz), to znamena, ze to nie…
Kilo.Viktor 01.08.2016 15:42
Kilo.Viktor
Moje představa funkce je taková, že budu na mobilu přehrávat videa z youtube a zvuk přes bluetooth p…
Prasak 01.08.2016 16:56
Prasak
Nevim jakej mas mobil, ale kdyz si chci poslat video z youtube na telku, tak pouzivam Chromecast.
MaSo 01.08.2016 18:49
MaSo
To vypadá hezky, umí toho mnohem víc, než bych potřeboval. Jak se tváří telefon při připojení s tímt…
Prasak 01.08.2016 20:19
Prasak
Telefonem jen posles zdroj videa na to udelatko, to ma wi-fi klienta takze prenos videa uz probiha j… poslední
MaSo 02.08.2016 12:20
MaSo

existuje,dokonca aj s wifi prenosom,predáva sa to aj ako príslušenstvo k LG/Sony/Panasonic televízorom,ale kvalitu a možnosti som osobne ešte neskúšal,ale takéto bezdrátové "prenášače" obrazu a zvuku pre tv a domáce kiná predáva napr. nay-shop,datart a spol....

Pokial sa nieco nezmenilo, tak BT pouziva prenosy s uzkou sirkou pasma (2MHz), to znamena, ze to nieje vhodne na video. Existuje ovsem rozsirenie, ktore dokaze rozpoznat potrebu datoveho toku a prenosy napr.videa prehadzuje automaticky na wifi. To by malo byt sucastou kombinovanych kariet BT/wifi.
Co sa tyka BT, doporucujem preskumat ci hardware v spolupraci so software (firmware) ovlada tzv.rezim kooperacie. To je taka vec, ze ked bezi vysielanie wifi, tak to caka na dokoncenie, az potom vysiela. Bez tejto veci to vysiela aj v case ked bezi vysielanie wifi, t.j. rusi sa to navzajom.

Moje představa funkce je taková, že budu na mobilu přehrávat videa z youtube a zvuk přes bluetooth pošlu do reciveru. Obávám se, že přes wifi by to mobil asi nestíhal, přijímat youtube a zároveň streamovat do reciveru. Navíc nevím, jestli je možný být s mobilem připojen na router a prenašeč zároveň, to asi ne.
Pokud by to byl jen offline film, tak by to wifi asi šlo.
Primárně mi jde o zvuk, přenos videa by byl zajímavý bonus. Navíc pozaduji kompozitni výstup, což už dnes taky začíná být rarita.

To vypadá hezky, umí toho mnohem víc, než bych potřeboval. Jak se tváří telefon při připojení s tímto? Jde mi o připojení k netu, jestli to funguje i jako hotspot pro net.
Bohužel to má výstup akorát na HDMI, což mi je na pikaču, protože reciver je starší model bez HDMI (jen kompozitní video) a TV je taky stará CRT kraxna, nová bude až časem. A pokud bych to chtěl jen na přenos audia, tak opět potřebuji HDMI v reciveru. Škoda, krabička toho umí docela dost, za ty prachy, udělá to z obyčejné TV vcelku chytrou věc. Možná někdy v budoucnu, zatím se asi spokojím jen s tím TP linkem, co jsem postnul v úvodu. Jde mi primárně o hudbu, i když prohlížení fotek z mobilu na rovnou do TV má taky něco do sebe.

Jo, mobil LG L90, Android. Nic prémiovýho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru