Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mam nastavenou ceskou klavesnici a stejne to pouyiva anglickou

Ydrav9m... Teda, Zdravim... Mam velky problem a to s tim, ze v nastaveni mam nastavenou ceskou klavesnici, ale stejne mam pulku veci v anglictine a je tam anglicka klavesnice. Vim jak se to nastavuje vsude v ovladacich panelech atd. ale porad to pouziva anglickou klavesnici. Na jednom uctu to normalne pouziva ceskou klavesnici, ale na druhem uz to nejde vuec nastavit. A pulka PC je v anglictine i na druhem uctu. PC mam uz rok a pul a rozhodl jsem se s tim konecne neco udelat. Je to Win 10 a porad jeto v zaruce. Zkousel jsem anglicky jazyk i odstranit ale vubec to nejde, odstranim to a objevi se tam znovu. Shift + Alt taky nefunguje... Prosim o radu.

Předmět Autor Datum
Windows 10 - Štart - Ovládací panel - Jazyk - Čeština - Možnosti - (preverte ukážku: súčasné rozlože…
Ansam 02.08.2016 08:02
Ansam
Všechno tak mám nastavené... v tom je ten problém...
Problém... 03.08.2016 11:05
Problém...
Nemas to vsechno nastavene. Za prve mas si nastavit spravne narodne prostredie ako prednastavene. Za… poslední
MM.. 03.08.2016 11:09
MM..

Nemas to vsechno nastavene.
Za prve mas si nastavit spravne narodne prostredie ako prednastavene.
Za druhe kazde narodne prostredie moze mat nastavene akekolvek rozlozenie klavesnice, dokonca ich tam moze mat aj viac roznych, mozem mat prostredie slovenske a nastavit si do neho rozlozenie klavesnice anglicke, apod. alebo si tam dat obe a potom sa to prepina alt-shift.
Cele prostredie sa prepina tusim ctrl-shift alebo tak nejak, neni to jedno su to odlisne veci.
P.S> ak si do prostredia nadefinujes viac rozlozeni klavesnice, tak budes mat vpravo dole 2 ukazovatele nad sebou, jedno ukazuje ze jaky balik je navoleny, a to pod nim ukazuje ze jake rozlozenie klavesnice je navolene.
P.S.2. a mozes si aj do anglickeho prostredia nastavit rozlozenie klavesnice ceske.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru