Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Někdo se mi dostal na Twitter (a nejen to!)

Zdravím!
Z ničeho nic jsem obdržel mail od twitteru, že se na mém účtu (na který vůbec nechodím) děje něco podivného a raději ho zablokovali. Někdo mi změnil profilový obrázek na ženský, olikoval přes tři tisíce tweetů a přidal tweet s nahou ženou. Změnilo se dokonce i jméno!
Ihned jsem si změnil heslo na email a zrušil jsem si kompletně paypal. Twitter účet jsem smazal, ale bohužel mám ještě třicet dnů na to, abych změny vrátil zpět.
Nevíte, co se stalo? Je velice málo pravděpodobné, že bych se omylem přihlásil na jinou stránku, která se jen vydávala za twitter, protože jsem na twitteru dlouho nebyl. Nebo je to tím, že jsem se přihlásil někdy na veřejnou wifi (což je možné, před měsícem jsem byl na free wifi v obchodním domu)?
Moc děkuji za odpověď. I když - spíše než za odpověď bych vás chtěl upozornit, ať si dáváte bacha. :)

Předmět Autor Datum
Je mnoho způsobů jak se ti to mohlo stát, veřejná wifi není bezpečná na to si dávej bacha je lepší m…
ota11 02.08.2016 14:51
ota11
Jedna z možných příčin: http://technet.idnes.cz/unik-hesel-twitter-0a4-/sw _internet.aspx?c=A160609_…
Kurt 02.08.2016 14:55
Kurt
S jakými právy k systému pracujete jako uživatel? Odvšivit od nainstalovaného a spuštěného malware,… poslední
ms 02.08.2016 15:20
ms

Je mnoho způsobů jak se ti to mohlo stát, veřejná wifi není bezpečná na to si dávej bacha je lepší mít tarif na internet, je možný že někde například na PC máš vir a někdo se ti dostal až k danému heslu, pokud máš internetové bankovnictví tak ti doporučuji zkontrolovat všechny zařízení v domácnosti víc toho poradit asi nemůžu. Hodně štěstí ať vše dobře dopadne a ať o nic nepřídeš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru