Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou webkameru?

Ahoj chci si pořídit webkameru, ale jako naprostý laik nevím jakou, cena by se měla pohybovat do 600,-. Mám vybranou Webkamera MSI StarCam Clip ale navím jestli je to dobrá volba. Dík za radu.:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pane kolego, myslím, že Web camery jsou pěkná hovadina. Mám Web cameru nainstalovanou na počítači, i…
Při natáčení kamerou 20.06.2007 13:44
Při natáčení kamerou
taky tazatel nekáp božskou.... u mě nemá šanci se dostat do šuplíku: 1) kameru lze používat jako be…
TNT 21.06.2007 10:09
TNT
Pri rozliseni webkamery si tak kozes urobit zaznam, te ti niekto vykradol auto, ale nikdy nezistis k…
dano3xx 21.06.2007 12:19
dano3xx
Ja web kameru nepouzivam, ale nenapadlo vas, ze takto moze niekto komunikovat so znamymi, ktori su v… poslední
Dreamer 13.12.2007 01:29
Dreamer

Pane kolego, myslím, že Web camery jsou pěkná hovadina. Mám Web cameru nainstalovanou na počítači, i většina mých známých, ale postupem času to všichni odpojují, neboť nepociťují potřebu se někomu ukazovat. Je to takový modní zvyk, který se rychle vyčerpává a omrzí. Nehledě na to, že když jsem na CPU mohu být neupraven, neoholen, v pyžamu a pod. Když pustím kameru, tak nechci vypadat, jak šupák, musím se upravit a pod. K čemu web cameru, kdo mě zná, ví, jak vypadám, kdo mě nezná, tak mu do toho v podstaě nic není. Je to jen móda, která rychle ustupuje. Něco jiného je, že máme neteř v Anglii, druhou v Německu, tak, že tam vidíme děti, jak rostou, to ano, ale jinak to nemá smysl, jsou to v podstatě vyhozené peníze. Jinak mám QuickCam Logitech, cca 600,-Kč, jde perfektně, ale nemá češtinu. Zdraví Jindra

taky tazatel nekáp božskou.... u mě nemá šanci se dostat do šuplíku:

1) kameru lze používat jako bezpečností kameru (umí detekci pohybu,ukládá nejen na disk, upload=stream kamkoliv do internetu, na email, videa nebo obrázky v různých čas. sekvencích), jelikož jsem v podnájmu tak si tím hlídám svůj pokoj, v noci to čas od času nasměruji na nedaleké parkoviště (bydlím u metra) a můžu říct, že po půlnoci je u aut dost živo, ještěže nemám auto :-)

2) pokud jste nezkusily XXX chat s kamerou, tak nevíte o co přicházíte :-)

Pri rozliseni webkamery si tak kozes urobit zaznam, te ti niekto vykradol auto, ale nikdy nezistis kto to bol a budes mat stastie ak sa bude dat zistit farba siat. Skratka na zaznam cohokolvek mimo vzdialenosti 2-3 metrov je to nepouzitene.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru