Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet funguje ale nepřipojím se do žádného Multiplayeru

Zdravím, mám celkem velký problém. Včera asi tak do 15 hod mi všechno jelo jak mělo. Hrál sem Heroes of the storm a vše jelo v pohodě. Pak sem šel pryč a vrátil se asi ve 24 hod večer, přičemž už mi multiplayer nešel a nešlo se ani přihlásit. S kámošem jsem volal přes Skype a i prohlížeč či stahování při velkých rychlostech mi fungovalo normálně. Battle.net mi píše "could not connect to the battle.net service."... Nejdřív jsem si myslel že bude problém jenom v battle.netu, tak sem pro jistotu vytáhnul router ze zásuvky a šel spát. Ráno ale furt to samý, nepřipojím se vůbec k žádným serverům ani na steamu a v síti hamachi všechny vidím (a všichni vidí mě) jako relayed tunnel přičemž by tam mělo být connected. Dost dlouho sem hledal co stím tak sem se pohrabal v nastavení routeru ale žádná sláva. Zkoušel jsem i všude vypnout firewall. PC sem projel antivirem a nic. Na stránce canyouseeme.com mě to píše "Error: I could not see your service on 62.245.72.47 on port (80) | Reason: Connection timed out" Přičemž tohle mi to píše na jakymkoliv portu.

Budu rád za každou radu. Díky. :)

Předmět Autor Datum
nějaký antivir?
lední brtník 04.08.2016 14:36
lední brtník
Vypni/odinstaluj vsetky antiviry a skontroluj ovl.panely windows update historiu, ci sa vcera o 15te…
MM.. 04.08.2016 14:39
MM..
Antivirus jsem do dneška neměl, až teď jsme projel PC pro jistotu kdyby bylo v PC nějaký svinstvo. J…
Grozby 04.08.2016 14:48
Grozby
No a ked skusas to canyouseeme.com tak mas na PC spusteny nejaky server na porte 80? Lebo to neni st…
MM.. 04.08.2016 17:07
MM..
Resp. pozeram ze mas hamachi, tak problem hladaj tam, a v tom ze jak to je nastavene a ci mas na WAN…
MM.. 04.08.2016 17:10
MM..
Ne ne router je resetnutej a nemám tam nastavenou žádnou IP. Battle net na jinym PC jde, to samý ham…
Grozby 04.08.2016 18:43
Grozby
Tu pisu jak si mozes riesit problemy s hamachi http://praxistipps.chip.de/hamachi-so-beheben-sie- da… poslední
MM.. 04.08.2016 20:25
MM..
ta battle.net hláška se zobrazí i pokud dostaneš ban ;-)
dan009 04.08.2016 18:29
dan009

Antivirus jsem do dneška neměl, až teď jsme projel PC pro jistotu kdyby bylo v PC nějaký svinstvo. Jiank ne žádnej update neproběhl, naposled před 14 dny. Jinak jsem teda nezmínil nebo spíš neuvedl správně, že PC je notebook, ikdyž to v tomto případě je asi jedno. Jinak už jsem několikrát restartoval/vypínal/vytáhnul baterku, to samý router.

No a ked skusas to canyouseeme.com tak mas na PC spusteny nejaky server na porte 80? Lebo to neni stranka pre normalne PC, to testuje ci vidi web server. Tvoj PC je web server?

Bude nutne jasnejsie uviest ze co presne ti nefunguje a preco si myslis ze by fungovat malo (t.j. ze ci mas na routri nastavene prislusne forwardy a spusteny na PC prislusny server, t.j. jake forwardy a jaky server a co nejde)

Resp. pozeram ze mas hamachi, tak problem hladaj tam, a v tom ze jak to je nastavene a ci mas na WAN strane routra verejnu IP, a co potrebuje hamachi k tomu aby nebol relayed (verejnu IP na wan strane routra? Nejake forwardy? Mas?)
P.S: overoval si si u kamosov ci ten battle.net funguje niekomu inemu?
P.S.2. ak mas na routri nastavene forwardy na nejaku IP, a tvojmu PC sa zmenila lokalna IP, tak uz to router neforwarduje na tvoj PC. Skontroluj si to na routri.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru