Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Asus - problém s citlivostí touchpadu

Dobrý den, nedávno jsem si pořídila notebook Asus - konkrétně se jedná o tento: https://www.alza.cz/asus-eeebook-e502sa-xx017t-bil y-d3997787.htm?catid=18842920. Chtěla jsem se zeptat, zda někomu stejně jako mě dělá problém citlivost tochpadu. Ze začátku mi na něj nešlo vůbec klikat, až později jsem zjistila, že musím jemněji. U žádného předešlého notebooku jiných značek jsem to takto neměla, tak proto se ptám. Předem moc děkuju za odpovědi.
Změna kategorie, původně: PC sestavy
Změna předmětu, původně: Notebook Asus (karel)

Předmět Autor Datum
Vseobecne asi jedine co sa s tym da robit je najst si vpravo dole nejaku ikonku touchpadu, a tam su… poslední
MM.. 05.08.2016 20:15
MM..

Vseobecne asi jedine co sa s tym da robit je najst si vpravo dole nejaku ikonku touchpadu, a tam su nastavenia a mozu tam byt rozne veci.
U W8 a vyssich je potom este v nastaveniach Windows (v tych omalovanych na ktore sa leze posunutim mysi do rohu vpravo dole) moze byt nieco v sekcii mys, napr. aspon ze ci zakazovat to pocas pisania, aby clovek neklikal omylom pocas pisania ked je to moc citlive, pripadne je tam aj nastavenie oneskorenia ze ako rychlo po skonceni pisania ma zacat reagovat touchpad. Boli s tym aj nejake problemy od W8 niekto to zakazoval ptz to liezlo na nervy ze to potom nereagovalo apod. Inac neviem jaky tam je touchpad, EEE nepouzivam, ale vseobecne mne sa zdaju touchpady cim dalej tym horsie. Dnes sa uz davaju multitouch (t.j. ze mozes 2 prstami po tom klikat alebo zmensovat zvacsovat 2prstami apod), co je pozitivne, ale dementny cinan odkedy zrusil mechanicke tlacitka, tak sa mi to zda nepouzitelne (pravy klik sa da ale urobit tusim tak ze 2prsty vedla seba tapnut, je to nakreslene v navode)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru