Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GPS navigace do auta

Dobrý den, prosím o tip. Potřebuji navigaci, snadno ovladatelnou, jednoduchou, spolehlivou, která se jednoduše aktualizuje, návod i navigace v češtině, za rozumnou cenu. Děkuji!

Předmět Autor Datum
Ja mám už 5 rokov navigáciu "NAVIGON 8450 Live". Som s ňou veľmi nespokojný. Pripojenie k GPS sateli…
Ansam 06.08.2016 07:46
Ansam
Například nějaký i levnější Garmin s LifeTime mapou buď celé Evropy nebo jen Česka (Evropa tam obvyk…
dsa 06.08.2016 10:34
dsa
Starsi smartphone bude mnohem pouzitelnejsi, i co se tyka jednoduchosti aktualizaci. Navic tzv. "nav… poslední
Jan Fiala 06.08.2016 15:08
Jan Fiala

Ja mám už 5 rokov navigáciu "NAVIGON 8450 Live". Som s ňou veľmi nespokojný. Pripojenie k GPS satelitom trvá niekedy viac ako hodinu. Mnohokrát sa stáva, že sa ani za mnoho hodín nepripojí. Takže NAVIGON neodporúčam, pretože je to veľmi predražené a nespoľahlivé zariadenie. Za aktualizáciu máp treba platiť 90 USD na 24 mesiacov. Premýšľam tiež nad kúpou niečoho spoľahlivého a vždy funkčného navigačného zariadenia s bezplatnou aktualizáciou máp.

Například nějaký i levnější Garmin s LifeTime mapou buď celé Evropy nebo jen Česka (Evropa tam obvykle je také, jen není LifeTime). Funguje dobře, updaty map přes PC a Internet, někdy je k tomu třeba trochu trpělivosti nebo zkušenější pomoc.

Nebo smartfone s držákem do auta a napájením ze "zapalovače" a navigací Here či MS, mapy jsou zdarma. Jinak pro mobil je fůra navigací, free i placených.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru