Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s twitchom/ip

Dobrý deň. Naozaj si už neviem dať rady s problémom na stránke twitch. Vždy keď sa chcem ísť prihlásiť na twitch tak mi to ani nedovolí napísať meno heslo ale hneď mi to vyhodí takúto ,,milú,, vetičku: ,,You have been blocked from using Twitch. Please visit the Support Center for more information on why you may have been banned.,, V podstate to, že som bola zabanovaná. Lenže na svoj účet som sa už prihlasovala inde a išlo to bez problémov, toto vyhadzuje u nás doma na všetkých pc čo máme. Je možné, že to má spojitosť s našou IP? My máme totižto statickú, čiže sa nám nemení. A ban som nedostala, nerobila som nič zlé. Ja som už aj písala na twitch podporu niekoľko krát, no bez odozvy. Už som naozaj zúfalá z toho. Ak sa nájde niekto, kto by mi vedel poradiť bola by som nesmierne vďačná. Vopred ďakujem každému.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, Pri dynamickej IP sa občas stane že rovnakú IP majú dvaja alebo viacerý uživatelia,... V…
Mlocik97 09.08.2016 11:56
Mlocik97
Dobrý deň. Ďakujem veľmi pekne, pôjdem sa teda popýtať k poskytovateľovi. Len aby to aj bolo kvôli t…
MiMiS_tv 09.08.2016 11:59
MiMiS_tv
No mne totižto normálne twitch fungoval. Ono zrazu mi to prestalo ísť a vypisuje mi to hento čo som… poslední
MiMiS_tv 09.08.2016 12:00
MiMiS_tv

Dobrý den,

Pri dynamickej IP sa občas stane že rovnakú IP majú dvaja alebo viacerý uživatelia,... Vy však máte statickú, vtedy by nemalo dojsť k takýmto problémom.

ostatne riešenie jinde než na twitch podpore asi nieje možné, iba ak zmeniť IP adressu u poskytovatela internetu.

Jinak čo viem tak twitch nedáva permabany na IP ale priamo na účet, on má iba istý blacklist IP zvyčajne proxy serverov, a aby zrazu tam pribudla Vaše IP je minimalna šanca, pravdepodobne ste blokovaný od úplného začiatku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru