Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 Anniversary update- Možnost přenesení licence ?

Jedna vec je nejaky pravny vyklad a druha ze ci si ochotny sa s MS sudit kvoli tomu ze odmieta aktivovat produkt za 3000Kcs, ked sudne naklady budu urcite tipnem si nejakych 10tisic a splatne dopredu :D

Vseobecne ak ho uplne prestane pouzivat na tom povodnom PC, tak moze skusit preniest to na novy PC, aktivacia moze klapnut cez telefon, neni to nic neobvykle. Ale kedze ma kupenu licenciu na Win7 a ne na Win10, tak moze predat asi len ju, a teda bude mat asi zas len Win7 :) Skusit to moze aj s Win10 ale ci to prejde to si bude musiet skusit sam. Druha moznost je skusit cistu instalaciu W10 a dat tam svoje povodne W7 cislo a kukat ci sa aktivuje. Podla mna nie. Tazko povedat ci sa to da nejak odrbat, ak to MS nebude chciet zaktivovat.
W7 ale zaktivovat pojde aj na inom PC, cez telefon. CI to je legalne, do firmy by som to nerobil, tam mozu nastat problemy ak pride nejaka SW kontrola, doma to je fuk doma si nemusi clovek skladovat k nicomu blocky a teda moze tvrdit ze to proste kupil kdesi uz si nepamata kde, ak prejde aktivacia tak to moze pouzivat a hotovo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny