Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno CZ/SK klávesnice odpojitelný USB s presne určitým rozložením kláves.

ja bych ideálne považoval kdybylavá polka tejto klávesnice

ImgW.ashx?fd=FotoAddOrig&cd=MC001b33-04

by bola vlastne takmer totožná, len všetky klávesi ktoré sú na lavom okraji kus predĺžené do lava, a jediný esc iba posunúť (zvyčajne i tak býva medzera medzi ESC a F1...F12 klávesama). vidíš aj tá klávesa nad tab je jak krátka, všetko by to šlo v pohode kúsok predĺžiť, bez toho aby jakákolvek klávesa bola nejak nezvyčajne dlhá, tzv. klávesa z kategorie znaky jako písmená sú vždy čtvorcové a ne obdelníkové) naopak tab, caps, shift, ctrl môžu byť obdelníkové a dlhšie... ale pri tejto mi zas nesedí pravá časť, kde blok so šimpkama a klávesama prt sc, end, home , delete a podobne sú narvaté medzi ostatok. niesú ako osobitný blok.

všetky klávesnice ktoré majú dlhú klávesu shift zas nemajú klávesu "&" teda vlastne |\ ktorá je nakreslena hore na obrázku,... (V CZ a SK to píše kus rozdielne, v SK bez shiftu "&" so shiftom * a s alt gr to píše < ale taky jde psát aj \| s tou klávesou.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny