Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno CZ/SK klávesnice odpojitelný USB s presne určitým rozložením kláves.

vlastne táto hama klávesnice by bola takemr dokonalá kdyby boli práve klávesy v červenom obdélniku len kúsok jinak poposúvané.

http://s4.postimg.org/wb5vuwgt9/screenshot_275.png

a práve kdyby v tej červenej časti boly tie tlačítka tak ako u tej klávesnice hore, až na to že by šipky neboly pod shiftom ctrl by sa posunul a aj na pravej strane by bol tlačítko win a tlačítko Ξ ktoré robý to isté jak kdyby ste klikli pravým tlačítkom myši, tak by to bylo dokonalé. a kdyby samozrejme klávesy na lavom okraji boly len malilinko dlhšie. (predĺžené do lava)


jinak numerický blok, blok so šipkami a s klávesami prinscreen scroll lock, home, end, delete, page up atd atd, tiež presne tak jak bych chtel tie ESC a F1...F12 klávesy tiež presne medzery vše, pravý okraj F12 končí presne nad pravým okrajom backspace presne jak chci,... dvojslotový úzky enter, proste hore tá hama nebyť rozloženia kláves v tom červenom obdelníku by byla dokonalá. kdyby z tej logitech klávesnice by sa presunulo rozloženie od lavého okraju až po koniec medzerníka a klávesu M + už by pak len tých 6 kláves ešte trebalo jak by už vyšlo tam dať,... ale pravý shift a pravý ctrl používam najmenej často tam mi už nevadí že délka klávesy alebo že by klávesa bola o pár mm posunutá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny