Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno CZ/SK klávesnice odpojitelný USB s presne určitým rozložením kláves.

Si tak trochu naivný, čo sa týka toho, že by ti niekto navrhol a vyrobil extra klávesnicu na mieru.
A) Najskôr by sa musel robiť návrh kontaktného poľa, návrh riadiacej elektroniky v klávesnici, návrh tela klávesnice, návrh kláves (mohli by sa však použiť stávajúce). Potom by sa musel vyrobiť prototyp kontaktného poľa, elektroniky, otestovať to. Ak by to vyhovovalo, vytvoriť finálny výrobok. Vyrobiť finálne telo klávesnice (pokiaľ by to robili na 3D tlačiarni - pekná pálka, museli by v CAD vytvárať návrh, hodiť do tlačiarne + materiál) Ak by to robili klasicky lisovaním - tak zase forma pre telo klávesnice - a pre jednu klávesnicu taká forma cca 10000€. Takže by aj 6-miestná cifra bola.4
Ak takú chceš, zostáva ti zohnať klávesnicu, ktorá má nad klávesami dostatok priestoru a tam si namontovať vlastné klávesy, ale i tak budeš potrebovať elektroniku do klávesnice. A ešte niečo - ovládač klávesnice! A tu potrebuješ programátora - čo je ďalšia drahá položka.

Zabudni ty na extra klávesnicu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny