Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odchází grafická karta + herni zvlastnost

zdravím, mam takovy dvojity problem jedna cast se hodi do PC druha do her a abych nezakladal dalsi vlakna tak to vsechno napisi sem doufam ze to vadit nebude.

PC PROBLEMY

Tusim ze vse zacalo v jednom momentu konkretne ve hre DeadByDaylight kdy zniceho nic na me vyskocil myslim greenscreen? kazdopadne hlavni pricinou byla graficka karta. Sice od te doby uz se to nestalo ale pri hrani DbD se zacalo objevovat tohle - 60442r9i1 problikavani obrazovky barvama a propadem vykonu (viz nize) jinak dalsi problem kterej tady nebyl bylo zaseknuti obrazovky na 0.5 sec. z niceho nic pri sledovani filmu, brouzdani po netu, hrani her vsechno se freezne ale pak se vsechno rozbehne zas jak ma tohle se deje tak cca. 1x za 1-2h.

HERNI PROBLEM

jedna se o jiz zminenou hru DbD. Splnuju doporuceny pozadavky ale zajimavosti je ze at si dam vsechno na ultra vsechno pozapinam nebo vsechno vypnu dam vse na low tak hru jedu porad stejne bez nejaky vetsich zmen v configu jsem vypnul snad vse co se da a oproti ultra nastavani jsem si polepsil o 2 fps. Tudiz se ptam kde je problem protoze mi tohle neprijde zcela normalni abych hru rozjel uplne stejne jak na ultra tak na low. BTW fps se pohybuji kolem 25 coz neni zrovna nejlepsi... A jak sem rikal mam takovy pocit ze nez se objevilo tohle tak jsem si nestezoval jak hru rozjedu ale tedka co problemy pretrvavaji si stezuju kazdej den.

- Vsechny ovladace aktualizovany
- Hra preinstalovana
- v PC sem se jeste nestoural

FX 8300
SAPPHIRE NITRO R9 380 OC + backplate
16 GB RAM
win 10

Předmět Autor Datum
BTW: Tedka odzkouseno 800x600 low -25 fps, 1920x1080 ultra -25fps... Pokud mi tohle nekdo vysvetli t… poslední
Ebaty 19.08.2016 02:16
Ebaty

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru