Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s PC

Dobrý den, včera jsem s bratrem přeinstalovával PC, když sem ho dával do tovarního nastavení tak se restartoval , to je jasné no po restartováni to začlo normalně davat do tovarního nastavení ale když se to dokončilo tak se tam vyskytla chyba , no a hodio nás to na 3 výběry prejit na windows 10 a pak ještě nějaké 2 tak sme dali windows 10 pc se restartoval no a tak to dělá furt že se zapne a hned vypne.

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Tak pouzi recovery od vyrobcu (spravna klavesa po zapnuti, ak to ten skvely W10 este neposahal), ale…
MM.. 19.08.2016 14:51
MM..
Windows 10 nemá zmínku,která by se jmenovala "tovární nastavení",to je spíš pojem z mobilních telefo… poslední
kozakl 19.08.2016 16:38
kozakl

Tak pouzi recovery od vyrobcu (spravna klavesa po zapnuti, ak to ten skvely W10 este neposahal), alebo to preinstaluj z USB sticku. Instalacka je na webe MS.
"Tovarni nastaveni" vo W10 je hovadina, nebolo to nikdy v ziadnej tovarni, tak neviem o akej tovarni tam microsoft keca. Asi o tej svojej nefunkcnej indocinskoamerickej studentoprogranmtorskej.

Windows 10 nemá zmínku,která by se jmenovala "tovární nastavení",to je spíš pojem z mobilních telefonů. U desítek je volba částečné obnovení systému (zůstanou aplikace od MS),úplné obnovení,vše je v čudu,nebo bod obnovení. Jednodušší je do tohoto menu oprav vejít při použití instalačního média.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru