Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem S poradnou končím, budu boháč

Tohle jsem právě teď objevil v PM. Jdu smlouvat, jak se o ty prachy podělíme. Asi má právník z povolání vážný zájem, když mu stálo za to se tady registrovat.

OBCHODNÍ NÁVRH///

Drahý příteli,

Do You Speak English? Psal jsem tě dříve, ale neodpověděl na můj mail. Jak už jsem ti psal dříve, jsem prokurátora Freda James, právník z povolání, se sídlem v Lome - Togo. Ve svém prvním mailu jsem se zmínil vám o pozdní můj klient (rodák z vaší země), který zemřel s manželkou a jediné dítě při nehodě na 21. dubna 2005, a to bez jakéhokoliv popsaného příbuzného. Potřebuji vaši naléhavou pomoc prohlašovat částku US $ 12,500,000.00 milionů patřící do mého zesnulého klienta, který je také rodák z vaší země, které je uloženo v bance Togo. Byl to můj klient a významným dodavatelem dodavatel pro velké ropné společnosti tady v Togo.

Vzhledem k podobnosti svého příjmení k mé pozdní klienta, rád bych vás jako nejbližší příbuzný na účet, protože můj pozdní klient zemřel při autonehodě s jeho nejbližší rodiny bez závěti nebo někoho
které budou předloženy do banky jako nejbližší příbuzný. Proto volám vaši pozornost, protože, že banka mě požádal, aby jeho nejbližší příbuzné.
Vyjádřete svůj zájem o psaní zpět přímo na můj e-mail: ( fredjames967@hotmail.com ) pro více informací. Pokud je to pro vás jednodušší se mnou setkat na skype, řekni mi to. Nebo volejte mi s tímto číslem

00228 -99-111-512

Pozdravy.

Barrister Fred James (ESQ.)

fredjames967@hotmail.com

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To jsi zabar, me nabidli 14 a pul, ale byl jsem tvrdej, nevzal jsem to :) poslední
kubik 09.09.2016 16:10
kubik

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru