Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 3 hardisky se a každý má Win7 (pomoc s odinstal. 2 z nich)

zdravím

Mám takový dilema a chtěl bych poradit jestli by to nešlo udělat jinak.

Mám 2 HDD a jeden SSD s windows7 ale nevím jak smazat ciste Windows aniž bych ztratil i data protože je nemám kam zálohovat nebo třídit prioritou "to můžu smazat", "to můžu najít na netu", to musím zálohovat" atd ... :D .

Každopádně děkuji za jakýkoliv tip který mi tu poradíte.

Předmět Autor Datum
Napiš kolik místa máš na těch dvou HDD. Tam se dají přesunout všechny složky s daty,která nechceš ma…
kozakl 22.08.2016 06:37
kozakl
O kolika datech celkem k zazálohování se tu bavíme? Já když mezi kamarádama prohlásím, že bych si po…
Moas 22.08.2016 07:21
Moas
Je to velice jednoduche. Nabootojes ten win z ssd (tipujem, ze chces zmazat tie z diskov) a zmazes a… poslední
fleg 22.08.2016 07:28
fleg

Napiš kolik místa máš na těch dvou HDD. Tam se dají přesunout všechny složky s daty,která nechceš mazat. Celou složku Users,filmy,obrázky a podobně. Nemáš-li na těch HDD místo,budeš muset koupt další. SSD při nové instalaci zformátuj.

O kolika datech celkem k zazálohování se tu bavíme?
Já když mezi kamarádama prohlásím, že bych si potřeboval půjčit na týden disk, tak dvě tři nabídky dostanu, protože vědí, že oni zase za to dostanou pivo.
Nějaký ten klumpr má doma snad každý.

Mimochodem záložní disk/NAS bys mít měl a odlívat si tam vše důležité. Pokud to až tak řešit nehodláš a přesto chceš reorganizovat, tak se to dá řešit i mírně neférově - vyzvednout si disk z Alzy a za pár dní jej "vrátit bez udání důvodu".

A jak už bylo řečeno - když už budeš v té reorganizaci, tak na SSD dej OS a diskový oddíl zformátuj samotným instalátorem OS kvůli správnému zarovnání.

Je to velice jednoduche. Nabootojes ten win z ssd (tipujem, ze chces zmazat tie z diskov) a zmazes adresar windows a pouzivatelia z tych dalsich 2 diskov.
Samozrejme ak mas nieco na ploche alebo v dokumentoch tych starych windows tak o to prides.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru