Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaky Linux pro liny netbook?

• Ulà, abych nezpomel, je jeste jedna vec o které bych te chtel obeznamit, co by te mohle seriozne zajimat, jsi pripraven ? Nebudu te napinat :-)
Jiz nejakou dobu koluje jeden OS, ktery vytvorila skupina lidi/vyvajaru kteri se predtim zajimali o ruzné CustomRooms, Android zkratka jednoho dne zacali pracovat na projektu jménem Remix OS.

• Tento OS, jiz prosel nekolika UPdaty a je momentalne ve stabilni verzi, Remix OS ? Co to je ? Neni to nic vic, jako Android pro PC :-)
*I tvuj NTB s timto OS nalezne druhy zivot, staci se podivat na tablety s HW konfiguraci jako tvuj NTB, pod Androidem jsou uspokujive svizné, tak proc nezkusit ? :-) navic vypadas, ze by jsi se alternativnimu reseni popripade nebranil.

[UPOZORNENI] : Budesli ho stahovat, nezapomen zvolit pro tvuj NTB 64Bitovou verzi !!

• Instalace je velmi jednoducha, jen spustit pribaleny Remix-OS_PC.exe které prekopiruje, nainstaluje stahlé soubory na tvouj "USB" klic pouzijes pri BOOT, neni nic snadsiho (ano, ma i moznost vyzkouseni bez instalace) :-), zda-li by te zajimalo mit Android teda Remix OS na tvém NTB, pobidnu te kliknout na : http://www.jide.com/remixos-for-pc
* Na jejich strankach, najdes navody, postupy, opravdu vse je kompletni a prehledné .

VIDEO NAVOD INSTALACE : https://youtu.be/At7_g9ZXu8s

*Ilustracni Obrazek Remix OS "Android MarshMallow"
http://www.chimerarevo.com/wp-content/uploads/2016                   /01/Remix-OS-2.jpg
[DODATEK] : Dle MS, by jsi Windows 10 mohl i rozjed : https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/h ardware/dn915086%28v=vs.85%29.aspx /*Pozor Anniversary UPdate je mirne narocnejsi
• Kde stahnout Windows 10 zdarma jen na zkousku ? Na strankach MS, jde stahnout Windows 10 verze Entreprise zdarma, omezena na 90 nebo 120dni, myslim ze na zkousku by to melo byt dostatecné, i kdyz ten ATOM SOLO core, no, zkusit muzes, ale, moc tomu neverim, k sakru, kdyby to byl alespon DUAL kde CPUs pro Multy-Touche jsou snad ipodminkou :-/
* Nekteré zbytecné procesy jdou zcela zastavit a odstranit, cimz vyhrajes trosku na vykonu, osobne jsem s Windows 10 na dotekovém rozhrani velmi velmi spokojen.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny