Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC na strih videa a hry do 800€

• Ktery XEON 4C/4T ? Podívej se na bench s Xeon i7 - 4C/8H, nebo rovnou na 8C/16T o spotrebe a vykonu na jednovlaknové aplikace nebo nekteré hry, kde ho predezene i intel i3 6xx nemluve (urcite nebude pouzívat jen MTheard aplikace), socket AM3 je také na diskuzi..

• Na tazatelove míste bych vzal bud Xeon, nebo CPU typu i7, jako alternativa, zde padli ceny o 30-35% za 4770[K] s 4Core/8Threads [Cache/L3 8Mo] poprípade ho lehce OC na 4.3Ghz, kde na V-Core k uvedené frekvenci, stací prumerny AirFlow. [zde ted padli jeho ceny, ide se stáva velmi dobrou alternativou).

"Neni jen jedna sestava, neni jen Asus, neni jen Seasonic, neni jen jedna moznost, kde nakonec ti tady bude postaveno zase nekteri kluci postavi nejaky herni PC"

#Ono, kdyby jsi chtel neco opravdu vykoného a vyhradne na cinost kupríkladu rendování tak bych slo poskladat i neco na zpusob nebo typu :
• Zakladni deska : ASRock EP2C612 WS/*Levnejsi nahrada neco malo pres 200 je SuperMicro nedelaji spatné, nebo Gigabite PCS, ale ten bych osobne nezakupoval, ale jde o levnejsi variantu. Samozdrejme zalezi na typu CPU
*Ilustracni obrazek
http://img1.wmxstatic.com/DataImage.ashx/8102528/1            90/190
• PAMET : 16Gb RAM 2x8/2x4 na jedno CPU /*nebo UPgrade na 32Gb * zapojené v profilu [Quad-Chanel]
• DISK : 2x3T HDD v profilu [RAID]
• GPU : FirePro/Quadro ( AMD FirePro typu W7100 se mi hodne zamlouva a vysledky ma vice jak presvedcivé, ale z ceny se asi hodne protoci panenky :-p)

#Do toho 2x XEON E5 a jsme na na 990-1350 eurech..(ono, ty XEONY, se daji koupit levneji, nekteri ho kupuji bez dane na firmu, tak jak zbylé casti, kde konecny vysledek je az o 300 Euro mené, zpusobu jak zaplatit méne je vice, nebo alespon hledat a hledat porovnavat ceny, dalsich 50 euro usetrenych, ono se to nezda, ale vse nemusi byt tak drahé, jak se z pocatku muze zdat, tak jako zakoupení CPU/GPU predeslé generace:-))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny