Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTB Samsung np905s3g nejde úplně vypnout - vybíjí baterii

Dobrý den, prosím o radu ohledně notebooku Samsung. Mám problém, že po vypnutí (A ODPOJENÍ NAPÁJENÍ) dochází k vybíjeni akumulátoru... (po 24h je úplně vybitý). Aku je v pořádku - při plném nabití vydrží pracovat několik hodin. Pravděpodobně se jedná o nějaké SW nastavení, ale nevím si rady. Je jedno, zda ho vypnu tlačítkem POWER (mám ho nastavené na vypnutí - žádná hibernace nebo režim spánku) nebo klasicky ve win přes start. Nainstalován je win 10... Všiml jsem si, že jsou po vypnutí "aktivní" USB porty - po připojení/odpojení flash se ozve klasický windowsácký zvuk.
Předem díky za tipy
Lukáš

Předmět Autor Datum
Hezký den, pokud NTB vypnete, pak tam nemá co běžet. Máte vypnuto Rychlé spuštění?
FeRi22 09.09.2016 10:33
FeRi22
Podle popisu nedochází k vypnutí, ale uvedení NTB do režimu spánku! Po instalaci Windows 10 byly nai…
FeRi22 09.09.2016 10:49
FeRi22
děkuji za reakci. Ano, rychlé spuštění mám vypnuté. Veškerý dostupný SW od výrobce jsem po instalaci…
kejmi 09.09.2016 11:29
kejmi
A ten "dostupný SW od výrobce" byl určen pro Windows 10? Hlavně ovladač pro základní desku NTB. Gene… poslední
FeRi22 09.09.2016 12:45
FeRi22

Podle popisu nedochází k vypnutí, ale uvedení NTB do režimu spánku! Po instalaci Windows 10 byly nainstalovány všechny ovladače od výrobce NTB? Byl jako první ovladač nainstalován ovladač pro základovou desku ze stránek výrobce NTB?

děkuji za reakci. Ano, rychlé spuštění mám vypnuté. Veškerý dostupný SW od výrobce jsem po instalaci win10 stáhl a korektně nainstaloval. Tlačítko POWER mám nastavené na vypnutí. Jak jsem psal, problém přetrvává i když vypnu přes start-vypnutí-vypnout. :(

A ten "dostupný SW od výrobce" byl určen pro Windows 10? Hlavně ovladač pro základní desku NTB. Generované ovladače nabízené Microsoftem také nemusí "sedět" konkrétnímu typu NTB. Jinak USB porty se dají v BIOSu (UEFI) nastavit tak, aby byly po vypnutí bez napájení.
Pokud nemáte ovladač pro základní desku pro Windows 10 od výrobce NTB a vyskytují se problémy, pak je lepší vrátit se k původnímu OS.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru