Předmět Autor Datum
Jestli jsou ve výběru jen ty dva, jde o preferovanější systém a snesitelnou úhlopříčku. Třeba já byc…
Potkan007 10.09.2016 18:36
Potkan007
• Minulí tyden jsem zakoupil Samsung Gear VR (2016), bryle VR (virtuální réalita) pro mou Lumi 950 (…
XoXoChanel 10.09.2016 18:38
XoXoChanel
Děkuji beru na vědomí i když se trochu strachuji Note 7 má teď problémy http://byznys.ihned.cz/c1-65…
QWERTY123 10.09.2016 18:48
QWERTY123
Samsung se jiz k tomu vyjadril, slo jen o vadné bateri telefon zadny problém namá ani nemel. :-)
XoXoChanel 10.09.2016 19:16
XoXoChanel
Takže říkáš ať počkám na note ? :D
QWERTY123 10.09.2016 19:24
QWERTY123
Ale vo vrecku ho radšej nenos, Jaromíre :)
čitateľ 10.09.2016 19:45
čitateľ
Samsung Note7 zatiaľ neodporúčam, nakoľko sa vyskytujú určité problémy s batériou a riskovať život s…
GTXforce 10.09.2016 18:59
GTXforce
Note 7 zatím jen vadná baterie. Stačí chvíli počkat a pokud má člověk opravdu zájem o tento telefon…
CreativanDevil 10.09.2016 20:43
CreativanDevil
momentálně nabízí zdarma VR • Tady ho davají za 1€ k Note 7, ja jsem ho zakoupil zvlást pro telefon…
XoXoChanel 10.09.2016 21:12
XoXoChanel
TLTR :-D ale inak pravda PS peknú sobotu prajem tiež :-) poslední
GTXforce 10.09.2016 21:27
GTXforce

• Minulí tyden jsem zakoupil Samsung Gear VR (2016), bryle VR (virtuální réalita) pro mou Lumi 950 (i presto ze Gear VR je vyhradne pro Samsung), vyborné a kvalitní.

• Samsung nabízí vice zaríznení pro své Samsung telefony jak uvedené VR bryle, nebo PEN /Tuzku pro ovaládání Note 7, Apple má mnohem mene a opravdu drahé .
* Gear VR 2016 by mel byt s SAMSUNG Note 7 ZDARMA

• Na 5.5/5.7 jsem si zvykl velmi rychle, kupríkladu VIDEO nebo mensí HRU hrát na 4.5 bych opravdu nechtel, dit bys videl jen své prsty :-)..

Note 7 zatím jen vadná baterie. Stačí chvíli počkat a pokud má člověk opravdu zájem o tento telefon tak bych se toho nebál. Většinu vadných kusů začali stahovat a myslím si že za měsíc už bude minimální šance narazit na vadný kus se stejným problémem. Jak už někdo psal bylo to vadou z výroby jedné firmy, nové kusy budou už mít pravděpodobně v pořádku baterku.

NEJVÝKONNĚJŠÍ MOBIL SOUČASNOSTI Iphone ?

Nenech se vysmát. V poměru Cena/Výkon určitě ne. Říct že je něco nejvýkonnější je opravdu jen ukázka testu odvážnosti a znalostí. Možná ti ale stouplo do hlavy těch 400 opiček z konference ? Nejvýkonnější z iphones možná. Nikoliv na trhu mobilů.

Každopádně k tématu. Iphone 7 mi nepříjde jako něco extra. Viděl jsem konferenci kdy ho představili a řeknu vám že jsem se docela zarazil. Slova jako "breakthrough, first etc." tam padala a nepřišla mi tam vhodná (samozřejmě pokud neřekli "in iphone history" což byla pravda) . Konečné vystoupení zpěvačkou Sia mi přišlo jen takové menší odvedení pozornosti od iphone a navození pocitu některým aby si to spojili s něčím "hezkým" a na konferenci byla úplně zbytečná.

Icloud zvětšili (cena samozřejmě stoupne na závislosti velikosti kterou budete požadovat)
A většina funkcí která byla uvedena k telefonu (kromě nesmyslného přístupu ke konektorům) už některé telefony dávno měli nebo jsou pouze nepatrně rozdílné.

Voděodolnost/prachuvzdornost. ip67 - jo v rovinně iphonů, to je celkem příjemná novinka, i když pochybuji že to kde, kdo využije stejně jako u jiných telefonů. Taky nevyužiji na S7 Ip68 (i když někteří tvrdí že by to mělo být změněno na IP67)
Nějaké úpravy fotek ? To byl dle mého vtip.
Design ? (už to začíná vypadat jako android telefony a né iphony, IMHO kdysi měl iphone pěkný vzhled, škoda že od té originality upustili)
Zoom zlepšený a kvalita výsledné fotky.

Kdybych se měl rozhodnout jestli Iphone 7 nebo Note 7 tak bych se vrhnul na Note 7 nebo S7 či jiné telefony.
Note 7 je ještě nedoladěný a budou vycházet aktualizace. Ale jen kvůli baterii měl negativní ohlas a lidi si z něj začali dělat srandu. (stane se) Ale věřím že samsung jako obvykle telefon doladí. momentální hodnocení je menší (aby ne když se do telefonu pustili lidi kteří ten telefon kolikrát ani neznají)

Někdo tu na poradně řekl že Android telefony po 2-5 letech se zničí a můžou jít do koše ? Chtěl bych dodat že otec dodnes má S2 už od vydání. Baterie neměněná a vydrží mu stále jeden den nabitý (někdy i dva až tři) podle jeho využívání. Samozřejmě není typ který hraje hry a projíždí internet.

Místo I7 bych se radši pustil do jiných značek nebo starší verze I6/ I6 plus. Záleží ale jaké máš požadavky na telefon/systém/cenu.

K uložišti bych rád dodal že samsung momentálně nabízí zdarma k S7 a S7 edge VR nebo 256Gb kartu zdarma. Ale ještě jsem se nedíval na podmínky a jestli to platí i u nás. Každopádně Cenou jsou ostatní telefony na tom lépe než iphone.

A na otázku jestli se někdo ptá proč zmiňuji samsung tak často- tak je to z důvodu že jeden vlastním momentálně a jsem s ním spokojen, tak proč to nedoporučit že. Samozřejmě podle recenzí a informací které se dají dohledat to není jediná značka která prodává kvalitní telefony a jediný telefon který bych mohl doporučit, ale ostatní telefony které byly v mém vlastnictví už jaksi "nejsou in". :-)

Snad jsem pomohl. Přeji příjemný zbytek soboty.

momentálně nabízí zdarma VR

• Tady ho davají za 1€ k Note 7, ja jsem ho zakoupil zvlást pro telefon "Né-Samsung" /* USB-C, a kvalitou me opravdu prekvapil, osobne bych volil Note 7 + GEAR VR (2016) které jdou pouzít i na hraní VR her na PC.
• Nejaké Android se seká a podobne od Marshalow jiz neplatí a za dvermi je jiz Android 7 ktery sebou nese spoustu dalsích zmen.
* Andoid mi nevyhovuje a uzívám spíse pracovní telefony typu Windows Phone, kde nabízí rozlisné resení, tak jak prímou komunikaci s Win 10, nic spolecného s nejakym Android kernel :-) , nebo bezdrátové projekce telefonu do monitoru/TV kde bych spíse zakoupil novy ACER WINDOWS, u android bych zvolil Samsung typu NOTE *I kvuli velikosti a rozlisení 'dpi' displeje.

• Odemykaní duhovkou je taky velmi praktické (nevím jak NOTE, ale u Lumia jde i v noci diky nocnímu videní, nebo i pres slunecní bryle), nic spolecného s na pul fungující otisky prstu u nekterych modelu, v zime ci v desti nemluve.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru