Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mozilla Thuderbird - více účtů

Dobrý den,
prosím zkušenější o radu. Přecházím na e-mailového klienta Mozilla Thuderbird, v. 45.3.0 a nevím, jak v něm nastavit více e-mailových účtů. Jeden se mi povedlo vložit i nastavit, takže funguje(je na Centrum.cz), ale když se pokusím vložit druhý účet (taktéž na Centrum.cz), tak mi při nastavení program nahlásí, že "Příchozí server již existuje." A přes to se nijak nedostanu. Poradíte, prosím? Jako příchozí server mám nastaveno pop3.centrum.cz, port 110, odchozí je smtp.upcmail.cz. Kontrolovala jsem nastavení obou účtů v předchozím poštovním klientovi a je u obou stejné pop3.centrum.cz.

Předmět Autor Datum
To se řeší už snad patnáct let:) http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=1479 525 https://bug…
karel 11.09.2016 21:59
karel
OK, to je možné, já těch 15 let používala jiného poštovního klienta :-) Každopádně díky, podle první…
shaula 11.09.2016 22:30
shaula
Tak aspoň poloviční hurá. Tohle píše UPC: Server odchozí pošty (SMTP) je při připojení k naší síti…
karel 11.09.2016 22:40
karel
Tak už asi úplné hurááá:-))) Děkuji moc za radu. Už i odesílám. Jen mě trošku mate, že předtím (když…
shaula 11.09.2016 22:46
shaula
Není zač, konečně můžu klidně usnout:) poslední
karel 11.09.2016 22:49
karel

OK, to je možné, já těch 15 let používala jiného poštovního klienta :-) Každopádně díky, podle prvního odkazu jsem svou chabou angličtinou pochopila něco o smazání složky Profile a to zabralo - účty tam mám už naházené. Všechny přijímají poštu, ale teď pro změnu nefunguje odesílání 3-[ Jdu se hrabat v nastavení, snad to nějak vyřeším.

Tak už asi úplné hurááá:-))) Děkuji moc za radu. Už i odesílám. Jen mě trošku mate, že předtím (když jsem měla nastavený jen ten 1 účet) jsem nemusela nijak to smtp nastavovat, samo se to načetlo a pokud vím, tak tam byl port 587 a vše fungovalo jak mělo včetně odesílání. Po "opravě" (tj. výmazu profilu) jsem jako odchozí jen vybrala už nabízený "smtp.upcmail.cz (Výchozí)" a nefungovalo to... Každopádně po předchozí radě jsem nastavila port 25 a "bez autentizace" a jde to...
Ještě jednou díky a hezký večer.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru