Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IE nezobrazuje yahoo, gooole a pod

Synator si nasiel nejaku kamosku na nete a chceli spolu Skypova. Skype (uz naistalovany) vsak nesiel, pretoze pri spusteni chcel instalovat nejaky plugin a zahlasil, ze sa vyskytla chyba a ze mu to je luto.
Skusil som upgradnut Skype na poslednu verziu, ale ziadna zmena sa nekonala. Vsimol som si, ze sa pokusa asi komunikovat s IE, takze som spustil IE8 (ide o win7 system) a zistil, ze IE nezobrazuje google a yahoo (bing ide), pricom ostatne stranky idu. Ostatne prehliadace nemaju ziaden problem, takze problem vidim priamo v IE. Prezrel som pc na spyware, povypinal vsetky doplnky v IE, vycistil cache a na zaver este spravil upgrade na IE9. Pozeral som aj nastavenia, ci tam nie je nejake proxy, alebo skript v nastaveni siete a nic. Yahoo a Google hodi proste stranka sa neda zobrazit.
Takze 2 otazky...ide nejako rozbehat Skype bez funkcneho IE, pripadne odkial taha IE svoje nastavenia, da sa nejako zresetovat do defaultu? Inak odobratie IE8 zo systemu a nasledna instalacia IE9 nepomohla, evidetne tam nieco niekde aj tak zostalo.

Předmět Autor Datum
V IE v možnostech internetu na zalozce Upresnit je dole tlacitko, ktere resetne IE do vychoziho stav…
Jan Fiala 12.09.2016 08:30
Jan Fiala
Mari sa mi sice, ze som to uz robil, ale skusim ked pridem domov.
fleg 12.09.2016 09:31
fleg
ie se dá spustit i bez pluginů. když ale neřekneš lautr nic konkrétního, tak je těžké poradit. řekl… poslední
kmochna 12.09.2016 10:23
kmochna

ie se dá spustit i bez pluginů. když ale neřekneš lautr nic konkrétního, tak je těžké poradit.

řekl bych, že na proces ie je zavěšen ovladač. to zjistíš poměrně snadno. procmon, filtr: process name is iexplore.exe include. tím ti vyfiltruje proces z lokálního pohledu.

vlastnosti/proces/moduly
u položek typu registry budou hodnoty v oušku zásobník.
zjistíš co se děje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru