Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aku atramentovu tlaciaren so skenerom pre lacnu prevadzku?

Ono to dost souvisí s cenou. HP se prostě chtělo přizpůsobit konkurenci, takže museli s cenou dolů. No a když šli s cenou dolů, pak taky museli někde snížit náklady, že jo. Další věc jsou zcela zbytečné výstřelky, jako snížení času vytištění první strany - typický problém řady HP LJ 101x. Potřebovali něco napsat do reklamních materiálů, tak se nějaký chytrák rozhodl, že sníží čas potřebný pro zahřátí fixace. Dosáhl toho tím, že prostě přivedl vyšší proud do topného tělesa. Jen zapomněl na to, že když nechá tu původní folii, kterou používal ve starších modelech, sníží tím podstatně její životnost. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat:
http://jestineyong.com/wp-content/uploads/2015/08/ hp-1012-fuser-film.jpg
Takže každý, kdo servisoval HP tiskárny, uměl u téhle řady výměnu "Fuser Sleevu" poslepu - stejně, jako svého času výměnu separátorů u HP 5/6L (a potom taky LJ1100).
Proto je taky pro mě při výběru tiskárny velmi důležitým parametrem délka záruky. V tomto aspektu je to tak, že HP dává 12 měsíců (pro FO musí být 24), ale např. Brother 36.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny