Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antivirus do firmy?

Symantec nam pred 2 roky vytezoval SERVERY (hlavne kdyz byl v IDLE, coz bylo problematcké, pro naplanované ukoly SERVERU, které se spoustely hlavne pres noc)), v nasi pobocce mame nad 200 PCs, zbytek jsou jen serverovy klienti /*Server THIN , ale v aktualni verzi se problémy jiz nevyskytuji.

Firewall myslis na vstupu do firmy?
• Mezi SERVER/Ruter a WAN (zabezpecis jen sdilené slozky kterym prava a zabezpeceni snad nastvis tak i tak , uzivatelum utnes prava, jestli maji jen 20 PC napojeny pres naky SWITCH do RUTERU neni firemni sit ale bordel)
/* Pod TP Unix sli prava jednoduse nastavit pres 'chmod', 'chown' a 'chgrp' (u nastaveni objektu "file system"), tusim ze 'umask' pro standart ktery je v Defaut tusim 666 nebo .., hm 777 tusim

Firewall, mame také placeny (ktery budeme menit za naké 3 tydny zacatkem mesice) , nevim musel bych se podivat co presne PCK obsahuje, naké Anomyzery (které jsem jako servis reklamoval, jelikoz propoustel IPs do verejné WAN site) slozky, na nastavovani, zdeje spis otazka volby nastaveni lokalni site. /*Ne jen vstup do firmy, snad umi filtrovat framenty jak prichazejici tak vychozi.

Na malickou firmecku, bych konfiguroval lokalni PCs kde bych z jednoho PC udela ADMIN a hlavne upravil uzivatelska prava, jelikoz z vlastni zkusenosti mohu rict, ze nejvic bordelu do site natahaji prave uzivatele.
Tak jak nastaveni intFirewall, uprava PRAV, Lokalni Site, nasteveni jejich SERVERU/RUTERU a az pak bych se dival po placené ochrane..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny