Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antivirus do firmy?

Podpora sa celkom da, aj ked je pravda, ze uz asi 2-3 roky som ju nepotreboval.
Problem je, ze nakupujes priamo, skus dealera, pretoze uz od bronzakov by mali byt dostatocne vyskoleni, stribeorny to maju dokonca povinne.
Ak nikoho nezozenies mozem ti to predat aj ja, aj ked predavanie medzi statmi esetaci radi nevidia, spravime to cez poradnu kludne, mozno bude aj nejaka zlava;o).
K otazkam.
AK potrebujes licenciu pre 20 pc, porozmyslaj, ci sa este nejake pc nenajde. Od 25ks sa totizto lame cena a co si pamatam bolo lacnejsie kupit licenciu na 25ks ako na 21-22.
ERAS funguje od 4 PC smerom hore a je to myslim jedna z najlepsich veci na Esete, ocenis ako spravca desiatok pc. Dostavas ho automaticky, respektive licencny subor, ktory potrebujes na aktivaciu ERA servera. Ovladanie je celkom intuitivne, ak si nastavis mailove alerty uz o nom ani nebudes vediet.
Live grid je je ich cloudova databaza zamerana primarne na heuristiku, cize posielas vzorky priamo k nim (respektive tvoj antivir). Live grid je ucinnejsi ako klasicke db, ktore neobsahuju zdaleka vsetko a nevedia tak rychlo reagovat. Live grid mas reakciu takmer okamzitu, co potesi hlavne pri krypt viroch, ktorych mutacie sa nam tu v poslednej dobe zacali slusne mnozit. Uz som bohuzial videl mutaciu, co presla cez aktualizovany Eset, ktory ho chytil z zdetegoval asi 1h na to az (uz bolo neskoro).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny