Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako odoslať mail z Gmailu tak, aby sa tváril ako odoslaný z inej adresy?

Zdravím,

v prvom rade zdôrazňujem, že napriek viac než pofidérne znejúcemu nápisu vlákna nemám v pláne rozosielať spam, hoax a podobnú nevyžiadanú poštu.

Študujem na vysokej škole, kde každý študent má vytvorený svoj univerzitný mail. Problém je, že nedávno sa pán rektor zrejme nudil a vymyslel smernicu, podľa ktorej je každý študent povinný v univerzitnej komunikácii používať výlučne túto adresu (resp. môže použiť inú, ale pracovníci univerzity na ňu nie sú povinní odpovedať).

Keďže s rozhraním univerzitného mailu sa mi mimoriadne zle pracuje, pomohlo by mi, ak by bolo možné maily odosielať z Gmailu a podľa potreby nastaviť, či sa majú odoslať z mojej adresy, alebo má byť ako odosielateľ uvedená moja univerzitná adresa. Ideálne by bolo, keby sa medzi týmito dvomi "identitami" dalo jednoducho prepínať.

Ako presmerovať univerzitný mail tak, aby mi z neho doručená pošta chodila na Gmail som už zistil a nastavil, ale dilemu s odosielaním neviem vyriešiť a preto by som chcel skúsenejších používateľov poprosiť o radu.

Veľmi pekne ďakujem za akýkoľvek tip.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny