Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dual boot + recovery

Dobrý deň,

Mám menší problém, pred asi mesiacom som mal v pc win 8.1 a k tomu do dualbootu som nainstaloval linux mint 18, vcera som chcel obnovit win (na Linux zabudol) z recovery a momentalne dnes rano po "obnoveni" som na obrazovke.


Recovery,
Your PC needs to be repaired
The Boot Configuration Data File is missing required information.

File:\BCD
Error Code: 0x0000034

You'll need to use the recovery tools on you installation media. If you don't have any installation media (like a disc or USB device), contact your system administrator or PC manafucturer.

Press ESC for UEFI Formware Settings.
Mám tam recovery od vyrobcu a potreboval by som zistit ako ho spustiť... Viem jak to opraviť cez bootovatelne USB ale to by som zas musel stahovat.. tak ma napadlo ze ci nejde priamo z recovery. Notebook je Asus N551JK-CN211H jinak mam tu este jeden problem a ma napadlo jestli prave kvoli tomu sa nevyvolal tento problem, totiz mi blbne napajanie a obcas tak jednou za par mesiacov sam zhasne notebook, ze ak zhasne pri obnovovani ci kvoli tomu. Kedze mi rovnako takto zhasol dnes prave pri tom errore.
windows asi nema rad linux, povodne som vzdy instaloval prv win a pak linux. Pri recovery som ale myslel ze linux na to nema vliv kedze win je na SSD a linux na HDD,...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny