Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přečíst/překopírovat obsah linux partition v IMG file ve Windows 10?

Mám IMG file (nejpíš vytvořený obraz SD karty v programu Win32imager), ve kterém je malá partition FAT a druhá (neznámá pro Windows) partition linuxu. Jde z partition linuxu otevřít, číst a překopírovat obsah za chodu Windows 10? Nějaký software? Jako poslední co bych dělal by byl mount image v linuxu, ale nejsem na to dostatečně připraven. :-) Zkusil jsem jeden soft na mount do disku, ale ten si s tím neporadil.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, pokial viem linux vidí win particie, len win nevidi linuxové,... tak proč to neprekopíru…
Mlocik97 16.09.2016 15:23
Mlocik97
Mají tam být soubory, které potřebuji dostat do prostředí W. Kdysi jsem pracně řešil něco podobného,… poslední
TNT 16.09.2016 15:47
TNT

Dobrý den,

pokial viem linux vidí win particie, len win nevidi linuxové,... tak proč to neprekopírujete z linuxu na win za behu linuxu? a pak následne reštartovaly PC, nabootovaly Win a vo Win už robyli s tým čo potrebujete?

Mají tam být soubory, které potřebuji dostat do prostředí W. Kdysi jsem pracně řešil něco podobného, ale teď bych bral rychlé řešení (dost času spáleno googlením, pak nalezen software a přes něj zprovoznil pod W7 čtení souboru z disku s partition UFS (Unix file system)). Pod W by mi to ušetřilo čas, takhle si musím najít nějaký linux, připravit si asi extra disk s FAT, pak nevím co by mě dál překvapilo.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru