Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dell Vostro 3560 - Motherboard

Zdravím,

rád bych se Vás zeptal, zda-li je někde v ČR možné sehnat náhradní díl do DELL Vostro 3560 - konkrétně základní desku?

Neboť:

NTB zhruba po 5ti minutách užívání odpojí touchpad a klávesnici (nicméně systém stále reaguje/pracuje). Jakmile se tohle stane a PC natvrdo vypnu (nic jiného se bohužel nedá dělat), tak po dalším zapnutí NTB už nenaskočí - tím je myšleno, že monitor zůstane vypnutý, chlazení jeden na plný otáčky a tím to hasne.

Zkoušel jsem vyndat disk či vložit jiný. Zkoušel jsem, jestli to nedělaj RAMky - bohužel problém přetrvával.

Nakonec jsem NTB rozebral a na desce našel studeňák - opravil to, dal dohromady, a PC krásně naběhl. Bohužel po X spuštěních se to stalo opět a zjistil jsem, že když se vše z desky vypojí, NTB potom naskočí. Další studeňák jsem už nenašel, deska se zdála být OK a jelikož jsem byl smířenej s tím, že se koupí nová, tak jsem jí zapekl (taková ta poslední barbarská záchrana).
Když jsem jí vyndal z trouby, tak NTB naběhl, ale bohužel, po chvilce se problém opakoval - tzn. nejdřív se odpojila klávesnice, posléze touchpad a konečná (takže zapečení nepomohlo a pravděpodobně ani neublížilo).

Nenapadá vás, čím by to eventuálně ještě mohlo být? Případně kde sehnat v ČR desku. Našel jsem jí na Ebay, ale nechce se mi jí moc objednávat z ciziny.

Předem díky za odpověď/pomoc, hezký den.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny